Dobos aperitiv cu sunca si cascaval

Antreuri
Foarte ușor
10 min

Ingrediente

2

Decor:

Preparare

  • Nu iasa o cantitate foarte mare, in jur la doua persoane, daca doriti sa faceti mai mult atunci dublati sau triplati cantitatile.
    Este foarte simplu de pregatit, asezati o felie cascaval, ungeti cu unt, apoi asezati felii de sunca si tot asa. Taieti bucatele in forma care o doriti si ornati cu felii de masline si ardei.
    Pofta buna!!

Punctează această reţetă

zilahi adelaZilahi adela

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

anonymous

Devin mai gustoase daca felia de sunca este inlocuita cu doua mai subtiri intre care se pune o felie de bacon semiafumat

abuz

anonymous

Pare destul de buna, dar nu o "genialitate". Merge. In rest ,asa cum s-a mai specificat anterior, totul depinde de imaginatie si ... ceva arta culinara si nici macar asta de foarte mare nivel. Sigur nu are cum sa fie rea.

abuz

anonymous

Apetisant si gustos

abuz

anonymous

Bun si apetisant

abuz

anonymous

Nu este gretos si merge f bine "lipitura"cu unt

abuz
AliceM

AliceM

Puse pe niste bucati de bagheta prajita (toasted), si neaparat de marimea unei imbucaturi. As sari peste unt si as pune o felie de castravete mic peste ea. Cred ca ne putem folosi imaginatia si gustul dupa plac -- ideea ramane de retinut. :)

abuz

anonymous

Simplu ,rapid ,bun pt musafiri

abuz

anonymous

Nu pare ca este cam gretoasa?Unt, cascaval... feliile de sunca nu aluneca in momentul consumului?As improviza cu ceva paine prajita la baza, pe care as pune cam tot, si as taia forme mici pentru a putea inghiti dintr-o data!Ca aspect, OK!

abuz

anonymous

Foarte frumoase, usor si rapid de facut.Te salvezi cand ai musafiri neasteptati.

abuz

anonymous

Misto

abuz
  • pagina 1 / 3