Dobos aperitiv cu sunca si cascaval
Ingrediente
Decor:
Preparare
- Nu iasa o cantitate foarte mare, in jur la doua persoane, daca doriti sa faceti mai mult atunci dublati sau triplati cantitatile.
Este foarte simplu de pregatit, asezati o felie cascaval, ungeti cu unt, apoi asezati felii de sunca si tot asa. Taieti bucatele in forma care o doriti si ornati cu felii de masline si ardei.
Pofta buna!!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
anonymous
Devin mai gustoase daca felia de sunca este inlocuita cu doua mai subtiri intre care se pune o felie de bacon semiafumat
anonymous
Pare destul de buna, dar nu o "genialitate". Merge. In rest ,asa cum s-a mai specificat anterior, totul depinde de imaginatie si ... ceva arta culinara si nici macar asta de foarte mare nivel. Sigur nu are cum sa fie rea.
anonymous
Apetisant si gustos
anonymous
Bun si apetisant
anonymous
Nu este gretos si merge f bine "lipitura"cu unt

AliceM
Puse pe niste bucati de bagheta prajita (toasted), si neaparat de marimea unei imbucaturi. As sari peste unt si as pune o felie de castravete mic peste ea. Cred ca ne putem folosi imaginatia si gustul dupa plac -- ideea ramane de retinut. :)
anonymous
Simplu ,rapid ,bun pt musafiri
anonymous
Nu pare ca este cam gretoasa?Unt, cascaval... feliile de sunca nu aluneca in momentul consumului?As improviza cu ceva paine prajita la baza, pe care as pune cam tot, si as taia forme mici pentru a putea inghiti dintr-o data!Ca aspect, OK!
anonymous
Foarte frumoase, usor si rapid de facut.Te salvezi cand ai musafiri neasteptati.
anonymous
Misto
Punctează această reţetă