Dobos aperitiv

Felul principal
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Se unge o felie de sunca cu unt moale, deasupra se pune o felie de cascaval din nou unt, sunca-unt si se continua pana cand ajungem la inaltimea dorita.Se inveleste in folie alim.
  • Si se da la rece pentru aproximativ o ora;apoi se indreapta marginile si se taie dupa dorinta:cuburi,dreptunghiuri sau triunghiuri ca mine.

Punctează această reţetă

MMIMISOR

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

aurora

Excelent !

am gătit această rețetă
abuz

cornelia52

Gustos,usor de facut,usor de mincat

abuz

eloiseghe

Excelent! Prepar mereu dobosul aperitiv

abuz

anonymous

Un prerparat rafinat si cu bun gust.

abuz

anonymous

Comentariul tău: buna si usor de realizat, bv

abuz