Oua mimoza, 4 variante
Oua mimoza - pe plac la toata familia! Le putem servi ca starter, dar si ca aperitiv! Va oferim cateva alternative: reteta clasica si varianta cu avocado, ton sau paprika.
Ingrediente
4
Materiale
- posh
Preparare
Preparare25 min
Gătire10 min
Fierbeti ouale in apa clocotita timp de 10 minute. Lasati-le sa se raceasca, curati-le si taiati-le in 2. Scoateti galbenusurile si puneti 1 deoparte.
La 7 galbenusuri adaugati maioneza si amestecati cu o furculita pentru a zdrobi bine.
Luati o lingura de amestec si adaugati peste cepsoara taiata. Se amesteca bine si , folosind un posh umpleți cu acest amestec cu 4 jumatati albusuri.
Razuiti deasupra galbenusul pus deoparte pentru a da efectul mimoza.
Luati o lingura de amestec galben / maioneza si adaugati avocado. Se amesteca bine cu o furculita, zdrobind avocado.
Umpleti cu acest amestec cu 4 jumatati de albusuri. (Puteti folosi un cap special la posh pentru a da un aspect frumos oualor).
Luati o lingura de amestec galben / maioneza si adaugati tonul. Se amesteca bine cu furculita, sfaramand tonul. Umpleti 4 jumatati de albusuri cu acest amestec.
Peste amestecul ramas adaugati paprika si umpleti albusurile ramase. Pudrati cu paprika.
Gata!
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 250Kcal
- Carbo: 1.5g
- Grăsimi: 20.3g
- Grăsimi sat.: 3.8g
- Proteine: 14.6g
- Fibre: 0.9g
- Zahăr: 1.2g
- ProPoints: 7
- SmartPoints: 7
Informații nutriționale pentru 1 porție (131g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Super
am gătit această rețetă
Punctează această reţetă