Oua mimoza, 4 variante

Antreuri
4 porții
Foarte ușor
35 min

Oua mimoza - pe plac la toata familia! Le putem servi ca starter, dar si ca aperitiv! Va oferim cateva alternative: reteta clasica si varianta cu avocado, ton sau paprika.

Ingrediente

4

Materiale

  • posh

Preparare

Preparare25 min
Gătire10 min
  • Oua mimoza, 4 variante - Preparare etapa 1Fierbeti ouale in apa clocotita timp de 10 minute. Lasati-le sa se raceasca, curati-le si taiati-le in 2. Scoateti galbenusurile si puneti 1 deoparte.
  • Oua mimoza, 4 variante - Preparare etapa 2La 7 galbenusuri adaugati maioneza si amestecati cu o furculita pentru a zdrobi bine.
  • Oua mimoza, 4 variante - Preparare etapa 3Luati o lingura de amestec si adaugati peste cepsoara taiata. Se amesteca bine si , folosind un posh umpleți cu acest amestec cu 4 jumatati albusuri.
  • Oua mimoza, 4 variante - Preparare etapa 4Razuiti deasupra galbenusul pus deoparte pentru a da efectul mimoza.
  • Oua mimoza, 4 variante - Preparare etapa 5Luati o lingura de amestec galben / maioneza si adaugati avocado. Se amesteca bine cu o furculita, zdrobind avocado.
  • Oua mimoza, 4 variante - Preparare etapa 6Umpleti cu acest amestec cu 4 jumatati de albusuri. (Puteti folosi un cap special la posh pentru a da un aspect frumos oualor).
  • Oua mimoza, 4 variante - Preparare etapa 7Luati o lingura de amestec galben / maioneza si adaugati tonul. Se amesteca bine cu furculita, sfaramand tonul. Umpleti 4 jumatati de albusuri cu acest amestec.
  • Oua mimoza, 4 variante - Preparare etapa 8Peste amestecul ramas adaugati paprika si umpleti albusurile ramase. Pudrati cu paprika.
  • Oua mimoza, 4 variante - Preparare etapa 9Gata!
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

04/09/2019

Super

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz