Oua mimoza - pe plac la toata familia! Le putem servi ca starter, dar si ca aperitiv!
Va oferim cateva alternative: reteta clasica si varianta cu avocado, ton sau paprika.
Fierbeti ouale in apa clocotita timp de 10 minute. Lasati-le sa se raceasca, curati-le si taiati-le in 2. Scoateti galbenusurile si puneti 1 deoparte.
La 7 galbenusuri adaugati maioneza si amestecati cu o furculita pentru a zdrobi bine.
Luati o lingura de amestec si adaugati peste cepsoara taiata. Se amesteca bine si , folosind un posh umpleți cu acest amestec cu 4 jumatati albusuri.
Razuiti deasupra galbenusul pus deoparte pentru a da efectul mimoza.
Luati o lingura de amestec galben / maioneza si adaugati avocado. Se amesteca bine cu o furculita, zdrobind avocado.
Umpleti cu acest amestec cu 4 jumatati de albusuri. (Puteti folosi un cap special la posh pentru a da un aspect frumos oualor).
Luati o lingura de amestec galben / maioneza si adaugati tonul. Se amesteca bine cu furculita, sfaramand tonul. Umpleti 4 jumatati de albusuri cu acest amestec.
Peste amestecul ramas adaugati paprika si umpleti albusurile ramase. Pudrati cu paprika.
Comentarii:
Super