Pieptul de pui se taie felii si se sareaza si se pipereaza. Se prepara 4 folii transparente unde se vor face patru rulade. Pe fiecare folie se aseaza pieptul de pui , felie langa felie. Impartiti pieptul sa ajunga in mod egal pe fiecare folie transparenta.
Peste pieptul de pui se aseaza feliile de sunca , cate doua pe fiecare rulada . Nu trebuie sa acopere carnea pana in partea de jos pentru ca la rulat va iesi afara. Peste sunca se pun feliile de cascaval , apoi se ruleaza si se formeaza patru rulade.
Se pudreaza cu boia si se invelesc in foliile pe care au fost asezate si se leaga la capete ca si un salam. Este recomandat sa strangeti cat mai bine rulada. Se pun ruladele in Varoma, se umple vasul cu 1,200 l apa ,si se programeaza temperatura varoma / viteza 2,5 / timp 30 minute.
In cazul in care nu aveti aparat de gatit pe abur , inveliti ruladele deja imbracate in folie transparenta , in folie de aluminiu si le bagati la cuptor timp de 45-50 minute la 100 grade .
Sosul : Se rumeneste faina in ulei , apoi se adauga sosul de rosii si laptele treptat ametecand sa nu se faca cocoloase.Se adauga sarea si zaharul si se lasa sa fiarba 3-5 minute.
Laptele il puneti treptata ,pana observati ca incepe sa se ingroase sosul. In functie de asta ,puneti tot laptele sau mai adaugati lapte.
Comentarii:
Excelent!!!