Carnea se toaca impreuna cu ceapa, usturoi, oua, ierburi si condimente.
Pe o folie de aluminiu bine unsa cu ulei intindem compozitia de carne tocata, in strat potrivit de gros.
Presaram cu telemea si cascaval rase si presaram cu patrunjel.
Ajutandu-ne de folie rulam compozitia, dupa care o punem intr-o tava (de cozonac) unsa cu ulei. Presaram cu boabe de piper. Dam la cuptor la foc mediu pana se rumeneste.
Ciudat, inteleg sa tocam carnea si ceapa, dar de ce sa tocam si ouale si condimentele? Daca vom toca si rozmarinul si-l vom pune in compozitie, nu cred ca rulada va mai fi comestibila!
Comentarii:
Super bun!
F.bun
Merita incercat,dar cu o cantitate mica...aflam gustul si poate imbunatatim...
Excelent
Exceolenta,am gatit aceasta reteta
Ciudat, inteleg sa tocam carnea si ceapa, dar de ce sa tocam si ouale si condimentele? Daca vom toca si rozmarinul si-l vom pune in compozitie, nu cred ca rulada va mai fi comestibila!
Arata grozav .mai asteptam si alte retete
Ww
Cum se face