Rulada din piept de pui

Ingrediente
2
Pentru umplutura:
Preparare
Preparare15 min
Gătire15 min
- Carnea se toaca impreuna cu ceapa, usturoi, oua, ierburi si condimente.
Pe o folie de aluminiu bine unsa cu ulei intindem compozitia de carne tocata, in strat potrivit de gros.
Presaram cu telemea si cascaval rase si presaram cu patrunjel.
- Ajutandu-ne de folie rulam compozitia, dupa care o punem intr-o tava (de cozonac) unsa cu ulei. Presaram cu boabe de piper. Dam la cuptor la foc mediu pana se rumeneste.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
P
priponangela
Super bun!
am gătit această rețetă
anonymous
F.bun
anonymous
Merita incercat,dar cu o cantitate mica...aflam gustul si poate imbunatatim...
anonymous
Excelent
anonymous
Exceolenta,am gatit aceasta reteta
anonymous
Ciudat, inteleg sa tocam carnea si ceapa, dar de ce sa tocam si ouale si condimentele? Daca vom toca si rozmarinul si-l vom pune in compozitie, nu cred ca rulada va mai fi comestibila!
anonymous
Arata grozav .mai asteptam si alte retete
anonymous
Ww
anonymous
Cum se face
Punctează această reţetă