Ingrediente: un piept de pui taiat ca pentru snitele 100 g. fulgi de porumb 2 oua 1 lingura boia ardei dulce sare piper 2 linguri faina 50 ~70 g cascaval 1...
Ingrediente: 1 kg de piept de pui,3 oua,200 grame de pesmet alb,2oo ml ulei,faina,sare,piper,mustar,castraveti murat si gogosari,parizer traditional si cascaval.
Ingrediente: 800 gr piept de pui dezosat frunze de spanac crud (sau 200 gr spanac congelat 150 branza telemea 100 gr cascaval sau mozzarella sare si piper dupa...
Ingrediente: 2 piepturi de pui 2 linguri maioneza sare piper 4 bucati de cascaval 1 ardei rosu 4 bucati de sunca afumata 2 ligurite mustar 1 ou 1 lingurita...
Fie ca vorbim despre o salata sau de ce nu, despre o friptura delicioasa, pieptul de pui poate fi ingredientul simplu, dar care poate innobila preparatul culinar.
Ingrediente: 1 piept de pui 2 oua 3 catei de usturoi 1 ceapa patrunjel sare si piper rozmarin Pentru umplutura: 100 g cascaval 50 g telemea boabe de piper...
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
Ingrediente: carnea de pe doua piepturi de pui,tocata carne pt carnat parmigiano un morcov ras 2 oua 3 linguri orez patrunjel verde sare,piper,busuioc lapte...
Ingrediente: 500 g piept de pui macinat 1 ou o ceapa 100 g smantana 150 g cascaval branza topita cu sunca 1 ardei rosu mic 3 felii de sunca de praga optional...
Ingrediente: 8 bucati piept de pui( merge si vita, porc) 8 felii de sunca presata 8 felii de cascaval 2 oua 3 linguri de pesmet 6 linguri de faina3 lg susan...