Rulada din piept de pui
Ingrediente
2
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Infierbintam tigaia de prajit cu 2-3 linguri de ulei, adaugam ceapa taiata marunt si o rumenim foarte putin, doar sa devina un pic aurie la culoare. Adaugam ciupercile spalate si taiate feliute si lasam la foc mic, pina scade apa lasata de ciuperci
- Dam tigaia de pe aragaz, iar cind s-a racit rasturnam ingredientele in mixer, adaugam si sunca presata, saram si piperam si mixam bine ingredientele.Pe feliile de piept, intindem cu lingura din compozitia cu ciuperci
- Rulam, adica ii dam forma unei rulade, prindem bine cu scobitori, le invelim in foaie de aluminiule punem intr-o tava si le dam in cuptorul preincalzit la 180 de grade, pentru circa 20 de minute.
- Deschidem aragazul, desfacem aluminiul, cu ajutorul unui penson ungem foarte putin ruladele cu ulei si le mai lasam pentru circa 10-15, sa se rumeneasca un pic.Scoatem tava de la cuptor, lasam sa se raceasca, taiem feliute rulada si servim ca aperitiv sau ca felul doi cu o salata de rosii alaturi.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă