Infierbintam tigaia de prajit cu 2-3 linguri de ulei, adaugam ceapa taiata marunt si o rumenim foarte putin, doar sa devina un pic aurie la culoare. Adaugam ciupercile spalate si taiate feliute si lasam la foc mic, pina scade apa lasata de ciuperci
Dam tigaia de pe aragaz, iar cind s-a racit rasturnam ingredientele in mixer, adaugam si sunca presata, saram si piperam si mixam bine ingredientele.Pe feliile de piept, intindem cu lingura din compozitia cu ciuperci
Rulam, adica ii dam forma unei rulade, prindem bine cu scobitori, le invelim in foaie de aluminiule punem intr-o tava si le dam in cuptorul preincalzit la 180 de grade, pentru circa 20 de minute.
Deschidem aragazul, desfacem aluminiul, cu ajutorul unui penson ungem foarte putin ruladele cu ulei si le mai lasam pentru circa 10-15, sa se rumeneasca un pic.Scoatem tava de la cuptor, lasam sa se raceasca, taiem feliute rulada si servim ca aperitiv sau ca felul doi cu o salata de rosii alaturi.