A taiat pieptul in doua, apoi fiecare parte am taiat-o in jumatate fara sa se desfaca si am batut-o usurel cu ciocanul pentru snitele. Morcovii i-am curatat si i-am fiert "al dente".
Cind erau calduti, a pus morcovii deasupra pieptului de pui, a rulat si a legat cu un fir de ata. Le-am infasurat in folie de aluminiu si le-a bagat in cuptorul preincalzit la 200 grade pentru circa 20-30 de minute.
Dupa 20 de minute, a desfasurat pieptul din folie, l-a tavalit prin seminte de susan si l-am bagat din nou in cuptor.
Taiem feliute cind ruladele sint reci si bineinteles dupa ce a eliminat firul cu care le-am legat.
Tura viitoare dupa ce le scot din cuptor, a sa le rumenesc un pic intr-o tigaie in care voi topi unt cit o nuca.
Comentarii:
Pai nu ar trebui sa ne spui ce faci acum ?...nu ce ar fii mai bine sa faci data viitoare.....