A taiat rapid pieptul in doua si fiecare bucata a crestat-o cu cutitul astfel incat sa obtin o foaie cat mai mare.
A cautat sa imi aduc aminte de toti dusmanii, m-a inarmat cu ciocanelul pentru snitele, a batut bine carnea pana vi-a varsat naduful si in final a asezat perechi perechi felioarele de ardei, prazul si mozarella.
A rulat frumos avand grija sa acopar bine legumele si a asezat rulada cu partea de sfarsit dedesubt. Unele persoane obisnuiesc sa lege rulada cu sfoara dar eu nu prea a rabdare sa fac acest lucru, plus ca nu imi place ca trebuie sa o scot la final.
Atata timp cat sta bine si asa, de ce sa ma complic. A obtinut doua rulade grasune pe care le-a asezat intr-un vas pentru cuptor, a asezonat cu sare si piper apoi a turnat uleiul deasupra.
A dat la cuptor la foc mediu, pana s-a rumenit frumos.
Comentarii:
Mi se pare o reteta usoara si apetisanta .Os-o fac astazi