Taiem carnea in felii mai subtiri pe care le batem ca la snitel.Le condimentam si le asezam pe o folie de aluminiu.
Deasupra asezam ardeii grasi taiati cubulete, patrunjel tocat si mozzarella, deasemenea taiata cubulete mici.
Asezam in tava de cuptor si lasam la 170C aproximativ 25 de minute.Scoatem, desfacem folia si deasupra ruladei asezam un amestec facut din patrunjel verde tocat, ardei grasi cubulete si cascaval ras.
Condimentam cu rozmarin, putin cimbru, sare si piper, strangem din nou folia, dar nu prea tare caci in cuptor e posibil sa se lipeasca cascavalul de aceasta, deci lasam putin spatiu liber intre folie si rulada si bagam iarasi la cuptor pana se formeaza frumos aceasta crusta deasupra ruladei.
In ultimele 10 min desfacem folia si lasam sa prinda o culoare aurie.
Comentarii:
Super!!!!!!!
Am lăsat rulada 30 de min in cuptor când am desfacut sa pun cașcaval carnea era cruda
In ultimul timp ,nu mai este nimic ca lumea pe acest sait. Toate retetele sunt la pamint.
Nota 00 0000
E buna dar nu spuneti tot, nu ca se ruleaza dar o puneti la cuptor si iar o soateti si iar puneti
E suficient clasicul la cuptor si atit
..neinteligibila
Cam imprastiata reteta asta
O sa o fac si eu
Arata foarte bine
Este excelenta reteta am facuto si eu
Molto buona, la provero anche io