Rulada de pui cu bacon si cascaval
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Fileurile stropit cu zeama de lamaie, asa imi place mie puiul-sa aiba gust de peste asezonat cu boia dulce si vegeta,pe urma batut bine de tot-vai ce rea sunt, iertare intre folii alimentare sa nu stropim faianta si toate acareturile pus unul langa altul-fileurile- apoi shoncul extraordinar taiat felii ca si acum salivez la greu, d'aia lasat in fiecare poza, sa vedeti cat e de bun! asa si cateva rotite de casaval.
- Rulat, strans bine-bine si cum pus din start pe folie de aluminiu, a fost mai usor. Apoi la cuptor in putina apa cu ulei.
- Dupa 15 min. dat folia jos si acoperit rulada cu alte felii de bacon si cascaval si lasat pana s-au rumenit bine de tot.In alte 15 de min. a fost gata!proaspat scoasa din cuptor.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
"Varza" explicarea retetei.Trebuie sa fii umpic istet sa faci rulada ASA CUM TREBUIE...Oare acest site de cine este administrat de permite asemenea postari?..De tot rasul.
am gătit această rețetă
anonymous
F prost explicata.unde se duce tot cascavalul din rulou?va zic eu!!!in tava!!!!!
am gătit această rețetă
anonymous
Bravo
am gătit această rețetă
anonymous
Exprimarea se vrea cut tot dinadinsul spirituala dar este in detrimentul preciziei si chiar a bunului simt. Pacat, deoarece reteta in sinea ei este reusita (cu exceptia folosirii unei otravi numite vegeta)!
anonymous
Imi poti da retete de aperitive pentru revelion te rog
anonymous
Super gustoasa !
anonymous
EXCELENT .......EXCELENT ! FOARTE BUN. NUMAI FOFTA SA AVEM !
anonymous
Pofta buna
anonymous
Foarte reusita totusi eu folosesc puiul intreg dezosat.
anonymous
Sigur e la fel de buna pe cat de bine arata..super!