Fileurile stropit cu zeama de lamaie, asa imi place mie puiul-sa aiba gust de peste asezonat cu boia dulce si vegeta,pe urma batut bine de tot-vai ce rea sunt, iertare intre folii alimentare sa nu stropim faianta si toate acareturile pus unul langa altul-fileurile- apoi shoncul extraordinar taiat felii ca si acum salivez la greu, d'aia lasat in fiecare poza, sa vedeti cat e de bun! asa si cateva rotite de casaval.
Rulat, strans bine-bine si cum pus din start pe folie de aluminiu, a fost mai usor. Apoi la cuptor in putina apa cu ulei.
Dupa 15 min. dat folia jos si acoperit rulada cu alte felii de bacon si cascaval si lasat pana s-au rumenit bine de tot.In alte 15 de min. a fost gata!proaspat scoasa din cuptor.
"Varza" explicarea retetei.Trebuie sa fii umpic istet sa faci rulada ASA CUM TREBUIE...Oare acest site de cine este administrat de permite asemenea postari?..De tot rasul.
Exprimarea se vrea cut tot dinadinsul spirituala dar este in detrimentul preciziei si chiar a bunului simt. Pacat, deoarece reteta in sinea ei este reusita (cu exceptia folosirii unei otravi numite vegeta)!
Comentarii (24):
"Varza" explicarea retetei.Trebuie sa fii umpic istet sa faci rulada ASA CUM TREBUIE...Oare acest site de cine este administrat de permite asemenea postari?..De tot rasul.
F prost explicata.unde se duce tot cascavalul din rulou?va zic eu!!!in tava!!!!!
Bravo
Exprimarea se vrea cut tot dinadinsul spirituala dar este in detrimentul preciziei si chiar a bunului simt. Pacat, deoarece reteta in sinea ei este reusita (cu exceptia folosirii unei otravi numite vegeta)!
Imi poti da retete de aperitive pentru revelion te rog
Super gustoasa !
EXCELENT .......EXCELENT ! FOARTE BUN. NUMAI FOFTA SA AVEM !
Pofta buna
Foarte reusita totusi eu folosesc puiul intreg dezosat.
Sigur e la fel de buna pe cat de bine arata..super!