Metoda de lucru e la fel ca la Rulada de pui cu bacon si cascaval, dar o mai scriu o data.
A taiat pieptul de pui in felii subtiri, le-a asezonat, le-am acoperit cu folie alimentara sa nu stropesc peretii proaspat zugraviti si le-a batut cu ciocanul de snitele, usor si metodic.
Vi se pare ca a stofa de sadica Cine raspunde afirmativ, inseamna ca n-a folosit in viata lui ciocanul de snitele. Cum le-am asezonat A presarat sare, putin piper alb, oregano, ulei de masline adus din Creta, zeama de lamaie. Si le-a lasat la frigider pana am pregatit omleta.
A batut rapid cele trei oua-frateee, da'sunt sadica rau de tot, bat tot ce prind...prin bucatarie a asezonat cu vegeta si-a trantit-o in tigaia incinsa cu putin ulei. A intors-o frumos si pe partea cealalta, ca pe o clatita si cand a fost gata, iar am trantit-o peste feliile din piept de pui, asezate unele langa altele pe folie de aluminiu.
Peste omleta a pus bastonase de ardei gras verde si ardei capia rosu. A strans bine de tot si frumos cu folia si rulada astfel obtinuta.
A pus-o intr-o tava la cuptor in putina apa cu ulei vreo jumatate de ora. Apoi a desfacut si am lasat-o sa se raceasca. A servit-o pe un pat de salata cu cartofi aurii la cuptor si a presarat cateva firicele de salata pe ici-colo.
La fel si eu am facut clatita unse cu crema de brinza ,ceapa verde , adrei rosu si salmon afumat,am rulat strins si le-am pus la frigider ,dupa citeva ore le-am taiat si le-am servit la musafiri.S-au papat toate si cu FELICITARI...!
Eu am facut o clatita obisnuita,una cu spanac[verde].Le-am uns cu crema de branza si am ps clatita alba,cea verde si somon afumat.Am rulat si am dat la frigider.Le-am servit taiate ca buturuga.F.delicioase!Este mai usor si fara carne.
Comentarii:
La fel si eu am facut clatita unse cu crema de brinza ,ceapa verde , adrei rosu si salmon afumat,am rulat strins si le-am pus la frigider ,dupa citeva ore le-am taiat si le-am servit la musafiri.S-au papat toate si cu FELICITARI...!
Eu am facut o clatita obisnuita,una cu spanac[verde].Le-am uns cu crema de branza si am ps clatita alba,cea verde si somon afumat.Am rulat si am dat la frigider.Le-am servit taiate ca buturuga.F.delicioase!Este mai usor si fara carne.
Trebuie sa o fac,cred ca este delicioasa.
Bun!bun!