Friand cu sunca si cascaval
Pentru o reteta simpla care necesita doar cateva ingrediente, opteaza pentru friand cu sunca si cascaval!
Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
Taiati aluatul in 8 dreptunghiuri de dimensiuni egale.
Aplicati smantana maturata pe 4 dreptunghiuri de patiserie.Adaugati 1/2 felie de sunca si cascaval ras.
Acoperiti cu un alt dreptunghi de aluat si inchideti marginile cu o furculita.
Ungeti cu ou batut si crestati partea de sus a fiecarui friand cu un cutit.
Coaceti 20 minute la 180°C.
Gata!
Echipamente de gătit
cuptor
Întrebări
Dar poate sa fie orice fel de cascaval ???????
Un cascaval care se topeste. In principiu cam toate se topesc in cuptor :)
Ce ai vrut sa spui "aplicati crema"?care crema?smantana?
Da...scuze :), am corectat
Ce înseamnă smintina maturată? Merci!
Smântână maturată („crème fraîche”) care nu este deloc proaspătă, ci obţinută prin pasteurizare şi maturare, cu adaus de acid lactic. Are consistenţa unei creme cu gust uşor acidulat şi se utilizează în special la gătit (creme sosuri, supe) căci nu se taie la fierbere, ca şi la prepararea de creme de smântână cu diverse verdeţuri şi condimente.
Arata superb, abia astept sa încerc. Felicitări, super idee!!
Multumim,
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
S
carmen barbaroussis,
06/09/2018
Am gatit aceasta reteta..foarte buna..felicitari
am gătit această rețetă
A