Platou festiv rians

Felul principal
6 porții
Foarte ușor
25 min

Ingrediente

6

pt.chipsurile umplute:

pt.rulouri:

Preparare

Preparare10 min
Gătire15 min
  • Pe fiecare chips se pune o bucatica de branzica Rians, o fasie de somon afumat si se decoreaza cu marar.Atat? Atat! Ati vazut cat de rapid e.
  • Feliile de sunca se taie in doua, rezultand doua triunghiuri, se prind cu cate o jumatate de scobitoare, ca sa nu se desfaca si se umplu cu branzica Rians.
  • Se face un buchetel din rulourile de sunca si se prind cu scobitori.
  • Baza se orneaza cu frunze de patrunjel, iar pe marginea farfuriei se pun chipsurile umplute.
liana10Liana10

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

platon_n2013

platon_n2013

FOARTE FRUMOS

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte aspectoase....cu siguranta le voi incerca de reveli
on

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Arata f bine

abuz

anonymous

Super tare reteta!!!!!!!!!!

abuz

anonymous

Foarte apetisant o s-o fac si eu de craciun

abuz

anonymous

Excelent

abuz

rodikadan

Arata super

abuz