Platou festiv rians
Ingrediente
6
pt.chipsurile umplute:
pt.rulouri:
Preparare
Preparare10 min
Gătire15 min
- Pe fiecare chips se pune o bucatica de branzica Rians, o fasie de somon afumat si se decoreaza cu marar.Atat? Atat! Ati vazut cat de rapid e.
- Feliile de sunca se taie in doua, rezultand doua triunghiuri, se prind cu cate o jumatate de scobitoare, ca sa nu se desfaca si se umplu cu branzica Rians.
- Se face un buchetel din rulourile de sunca si se prind cu scobitori.
- Baza se orneaza cu frunze de patrunjel, iar pe marginea farfuriei se pun chipsurile umplute.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:

platon_n2013
FOARTE FRUMOS
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte aspectoase....cu siguranta le voi incerca de reveli
on
am gătit această rețetă
anonymous
Arata f bine
anonymous
Super tare reteta!!!!!!!!!!
anonymous
Foarte apetisant o s-o fac si eu de craciun
anonymous
Excelent
R
rodikadan
Arata super