Platou festiv rians
Ingrediente
6
pt.chipsurile umplute:
pt.rulouri:
Rețete inrudite
-
Platou cu blini, aperitivul variat perfect pentru petreceri
-
Cartofi umpluti cu somon
-
Somon marinat
-
Rulouri de primavara cu somon afumat si mar
Preparare
Preparare10 min
Gătire15 min
- Pe fiecare chips se pune o bucatica de branzica Rians, o fasie de somon afumat si se decoreaza cu marar.Atat? Atat! Ati vazut cat de rapid e.
- Feliile de sunca se taie in doua, rezultand doua triunghiuri, se prind cu cate o jumatate de scobitoare, ca sa nu se desfaca si se umplu cu branzica Rians.
- Se face un buchetel din rulourile de sunca si se prind cu scobitori.
- Baza se orneaza cu frunze de patrunjel, iar pe marginea farfuriei se pun chipsurile umplute.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:

26/12/2013
Foarte aspectoase....cu siguranta le voi incerca de reveli
on
am gătit această rețetă
R