Se fierb ouale si se racesc. Aluatul se dezgheata la temperatura camerei si se intinde pe o suprafata infainata. Se taie cu o forma 16 pogacele cu un diametru de cca. 6 cm.
La 8 dintre ele li se taie mijlocul cu o forma de cca. 3 cm. diametru.
Celelalte 8 (cele pline) se aseaza intr-o tava captusita cu hartie de copt si se ung cu galbenus . Peste ele se aseaza cele gaurite. Se coc la 180 grade C. cca. 18-20 de minute, dupa care se lasa sa se raceasca.
Mijlocul cuiburilor se gaureste usor Crema de cascaval se potriveste de sare si piper, se adauga ceapa verde taiata fin si se umplu cuiburile.
Ouale fierte se curata de coaja, se taie in jumatati si se aseaza cu partea rotunda in crema .
Comentarii:
Buna idee cand ai musafiri!!
Multa munca pentru nimic, mai bine fac oua umplute cu pateu de ficat, cu peste din conserva sau cu crema de branza..
Jalnica 'reteta'.
Super