Cuiburi de foitaj cu oua
Ingrediente
8
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Se fierb ouale si se racesc. Aluatul se dezgheata la temperatura camerei si se intinde pe o suprafata infainata. Se taie cu o forma 16 pogacele cu un diametru de cca. 6 cm.
- La 8 dintre ele li se taie mijlocul cu o forma de cca. 3 cm. diametru.
- Celelalte 8 (cele pline) se aseaza intr-o tava captusita cu hartie de copt si se ung cu galbenus . Peste ele se aseaza cele gaurite. Se coc la 180 grade C. cca. 18-20 de minute, dupa care se lasa sa se raceasca.
- Mijlocul cuiburilor se gaureste usor Crema de cascaval se potriveste de sare si piper, se adauga ceapa verde taiata fin si se umplu cuiburile.
- Ouale fierte se curata de coaja, se taie in jumatati si se aseaza cu partea rotunda in crema .
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Buna idee cand ai musafiri!!
anonymous
Multa munca pentru nimic, mai bine fac oua umplute cu pateu de ficat, cu peste din conserva sau cu crema de branza..
C
costi1960
Jalnica 'reteta'.
anonymous
Super
Punctează această reţetă