Cuiburi de foitaj cu oua

Aperitiv
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

8

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Se fierb ouale si se racesc. Aluatul se dezgheata la temperatura camerei si se intinde pe o suprafata infainata. Se taie cu o forma 16 pogacele cu un diametru de cca. 6 cm.
  • La 8 dintre ele li se taie mijlocul cu o forma de cca. 3 cm. diametru.
  • Celelalte 8 (cele pline) se aseaza intr-o tava captusita cu hartie de copt si se ung cu galbenus . Peste ele se aseaza cele gaurite. Se coc la 180 grade C. cca. 18-20 de minute, dupa care se lasa sa se raceasca.
  • Mijlocul cuiburilor se gaureste usor Crema de cascaval se potriveste de sare si piper, se adauga ceapa verde taiata fin si se umplu cuiburile.
  • Ouale fierte se curata de coaja, se taie in jumatati si se aseaza cu partea rotunda in crema .

Punctează această reţetă

Laura SavaLaura Sava

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Buna idee cand ai musafiri!!

abuz

anonymous

Multa munca pentru nimic, mai bine fac oua umplute cu pateu de ficat, cu peste din conserva sau cu crema de branza..

abuz

costi1960

Jalnica 'reteta'.

abuz

anonymous

Super

abuz