Bulete de cascaval

Aperitiv
2 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Telemeaua si cascavalul rase pe razatoarea cu ochiuri mici se amesteca cu un ou,sare si piper dupa gust.
    Se adauga si 1 lingura de faina si se omogenizeaza.
  • Cu mana umeda se formeaza bulgarasi care se dau prin ou batut cu un praf de sare.Apoi se tavalesc si prin pesmet,din abundenta.
  • E de preferat ca bulgarasul sa fie bine tabacit cu pesmet,altfel la prajit se scurge cascavalul si in loc de bulgarasi vom avea niste ciupercute.
  • Se prajesc in ulei bine incins,de preferat intr-un ceaun.Atentie,ca se prajesc foarte repede.Se scot pe un prosop absorbant si se servesc calde sau reci,dupa preferinta.
miha278Miha278

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 4

anonymous

SUPER!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super bune, super rapid

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte bine arata

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Excelent

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

MINUNATE

abuz

anonymous

Arata delicios

abuz

anonymous

Foarte delicioase

abuz
  • pagina 1 / 4