Bulete de cascaval
Ingrediente
2
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Telemeaua si cascavalul rase pe razatoarea cu ochiuri mici se amesteca cu un ou,sare si piper dupa gust.
Se adauga si 1 lingura de faina si se omogenizeaza. - Cu mana umeda se formeaza bulgarasi care se dau prin ou batut cu un praf de sare.Apoi se tavalesc si prin pesmet,din abundenta.
- E de preferat ca bulgarasul sa fie bine tabacit cu pesmet,altfel la prajit se scurge cascavalul si in loc de bulgarasi vom avea niste ciupercute.
- Se prajesc in ulei bine incins,de preferat intr-un ceaun.Atentie,ca se prajesc foarte repede.Se scot pe un prosop absorbant si se servesc calde sau reci,dupa preferinta.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
SUPER!
am gătit această rețetă
anonymous
Super bune, super rapid
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte bine arata
anonymous
Super
anonymous
Super
anonymous
Excelent
anonymous
Super
anonymous
MINUNATE
anonymous
Arata delicios
anonymous
Foarte delicioase