Când a început să fiarbă, să ia de pe foc si se adauga toata faina, amestecand bine cu o lingura pana se omogenizeaza.
Adăugați brânză rasă și un ou la un moment dat, amestecand bine dupa fiecare. Compozitia nu trebuie lasata sa se raceasca, totul se face cat e calda, apoi , cand s-a omogenizat, se lasa sa se raceasca la temperatura camerei.
Compoziția, să ia o lingurita si melci format, care le-a dat faina. Coaceți în hârtie pergament și se coace timp de 15 minute la temperatură scăzută în cuptorul preîncălzit.
Apreciez modul de gatit - cuptorul - si nu prajitul!! Chiar chiftelutele se pot face la cuptor, cartofii se pot praji in cuptor (tot pe hartie de copt si cu mult mai putin ulei!!!!!!!!!
Comentarii:
Super
Sunt nemaipomenite de bune
Apreciez modul de gatit - cuptorul - si nu prajitul!!
Chiar chiftelutele se pot face la cuptor, cartofii se pot praji in cuptor (tot pe hartie de copt si cu mult mai putin ulei!!!!!!!!!
Pare grozava
Mama, mama... indiscutabil cea mai mare descoperire din ultimii 15 ani, reteta asta!