Se rade cascavalul pe razatoarea mica, se pun galbenusurile de ou, faina, praful de copt si piperul si se amesteca cu o lingura.
Albusurile se bat bine cu un praf de sare cu mixerul si se adauga peste cascaval. Din compozitie se formeaza bilute cat o nuca care se tavalesc prin pesmet. Puteti sa va umeziti un pic mainile cu apa rece cand le modelati.
Se prajesc in ulei bine incins pana devin aurii. Uleiul trebuie sa fie din abundenta in cratita.
Folosesc o craticioara mica cu coada si in momentul prajirii, din cand in cand misc usor cratita circular pt. a nu le mai intoarce cu paleta de pe oparte pe alta. In felul acesta se prajesc uniform si au un aspect mai frumos.
Comentarii (16):
Delicioase si foarte usor de preparat
Excelent!
Foarte bune, le-am incercat pt prima data si mi-au iesit!
Bune
Am mancat dar nu am facut. Sunt delicioase
Ffff bun
F bune,probate
Arata foarte bine
Foarte bune, le fac de cate ori am ocazia!
Le am gustat sant foarte bune