Bulete de cascaval (bilute de branza de burduf)

Ingrediente
2
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Amestecati bine toate ingredientele si formati in palma bilute de aprox 3 cm diametrul fiecare. Dati-le prin faina si prajiti-le in ulei fierbinte pana devin aurii.
Se servesc atat calde cat si reci.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
S
steve_s2022
Nu merita comentartii. Au fost suficiente cele care au fost deja postate. Deh, dupa cum afirma Murphy "mama prostilor este intotdeauna gravida".Cred ca ajunge.
anonymous
O fi ea reteta de 30 minute dar tu esti proasta dce o viata. De cand branza de burduf sa numeste cascaval ? Poate doar la tine.
anonymous
BRANZA SI FAINA PRAJITE...............
NEMAIPOMENITE ............
DOAMNE.............
CINE DA TOATE ACESTE PANARAME ??????
anonymous
Exelent
anonymous
Cred ca este buna nu?
Punctează această reţetă