Bulete de cașcaval

o gustare caldă minunată ;)
Ingrediente
8
Cost estimat: 3.5Euros€ (0.44€/porție)
Preparare
Preparare15 min
Gătire15 min
- Batem bine cele 2 ouă cu un tel.
Într-un castron cernem făina cu praful de copt și sarea.
Adăugăm ouăle bătute și amestecăm ușor.
Adăugăm laptele, puțin câte puțin până la omogenizare.
Aluatul trebuie să se desprindă de pe lingură.
Adăugăm cașcavalul ras pe răzătoarea mare și piper proaspăt măcinat.
Se amestecă bine.
Punem uleiul la încins într-o tigaie. Uleiul trebuie să fie de aprox. 5 cm înalțime.
Se pune cu lingurița din aluat în uleiul încins și se prăjesc buletele pe ambele părți.
Trebuiesc supravegheate cu atenție, pentru că se prăjesc foarte repede.
Nu plecăm de lângă ele, altfel le putem arde.
Se scot pe un prosop de hârtie și servesc calde.
Poftă bună!
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 261Kcal
- Carbo: 24.1g
- Grăsimi: 11.3g
- Grăsimi sat.: 6.5g
- Proteine: 14.6g
- Fibre: 1.6g
- Zahăr: 2.4g
- ProPoints: 7
- SmartPoints: 9
Informații nutriționale pentru 1 porție (109g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Prea multa faina
am gătit această rețetă
anonymous
Excelent-uluitor ca poti masura in g si nu in cani
am gătit această rețetă
anonymous
Ca niste gogosi fara gust si multa grasime
am gătit această rețetă
anonymous
Delicioase
anonymous
Ori cand bune
anonymous
Vreau sa le prepar si eu
anonymous
Super !
anonymous
Multumesc. Cam mult ulei se pierde....Dar cred ca putem praji si cativa cartofi in uleiul ramas, ca odata pe luna nu ne poate face rau prajeala. O zi buna !
anonymous
O mancare nesanatoasa, de dat la dusmani!
anonymous
GUSTOASE
Punctează această reţetă