Salata de icre

Antreuri
15 porții
Ușor
40 min

Salata de icre se face foarte usor cu o conditie: icrele sa fie proaspete, sarate (dar nu foarte tare) iar uleiul cu care faceti salata sa fie un ulei de foarte buna calitate, foarte rafinat! Si secretul ca icrele sa nu iasa gretoase, este, sa folositi gris fiert in compozitie, in felul acesta icrele se vor freca foarte usor si vor fi si foarte gustoase.


Ingrediente

15

Pentru gris :


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare30 min
Gătire10 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 6
cmarina67, 03/12/2018

Super bune

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
03/05/2015

Fata din comerț sunt delicioase si cu griș este prima oară cand fac,si cu siguranța o sa mai fac

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
gina_i2014
gina_i2014, 05/01/2015

SUPER

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
05/01/2015

Icrele ies foarte bune si fara gris. Mai ales astea de crap..e pacat sa le strici cu gris. Succes!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
05/01/2015

05 Ian.2015 - Multumesc. Asa procedez si eu si sunt foarte bune ! O zi placuta si LA MULTI ANI !!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
09/05/2014

Sunt impotriva adaugarii grisului sau miezului de paine in icre. Acestea nu fac decat sa strice gustul adevarat al icrelor, dar pentru a nu fi gretoase, eu adaug multa zeama de lamaie.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
07/05/2014

...sigur este gustoasa salata !

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
03/01/2014

Intr-adevar o foarte buna reteta cunoscuta.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
03/01/2014

Ce fel de icre sunt astea? cu gris ? ce mananci ? ori icre ? ori gris /

am gătit această rețetă
(1) (0) abuz
adrian, 03/12/2018

Excelent,in fiecare an in canada prind 6-7 crapi in jur de14kg fiecare,dincare 4-5 au icre.in jur de 3-4kg,o nebunie

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 6



+