Se mixeaza icrele, la inceput crude,apoi se toarna cate putin ulei, ca la maioneza, pana se leaga.
Cand incep sa-si mareasca volumul, si sa capete consistenta se picura cate putin suc de lamaie, alternand cu picuratul uleiului, iar cand incep sa se intareasca bine, se picura apa minerala, care are rolul de a le inmuia si de a le albi.
Se procedeaza astfel pana ce se inghit toate ingredientele, la sfarsit incorporand si ceapa taiata cat mai marunt. Se aseaza salata pe platou si se orneaza cu masline.
Cateva sfaturi daca se taie salata de icre : Se adauga putin suc de lamaie si se mixeaza la viteza maxima, pana se leaga sau se adauga putin sifon sau apa minerala, rece si la fel se mixeaza bine sau se lasa cateva minute sa se separe surplusul de ulei, se scurge intr-un paharel si apoi se mixeaza cu viteza maxima pana se leaga sau se mai adauga o lingurita de icre crude care se incorporeaza in salata taiata, mixand cu viteza maxima.
Comentarii (13):
Foarte bune
Marfa
Tu crezi ca, daca pui ulei, icrele nu mai sunt crude? Te inseli, ca doar nu le-ai pus la fiert sau la copt!
Excelente!!!!!!
F.F. buna reteta
Super reusita
Super
Am sa o incerc azi am un crap de cris de 8 kg
Foarte gustos super
Ft gustos,o reteta de 5 stele!