Salata din icre de crap
Ingrediente
2
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Se mixeaza icrele,la inceput crude,apoi se toarna cate putin ulei,ca la maioneza, pana se leaga.Cand incep sa-si mareasca volumul,si sa capete consistenta se picura cate putin suc de lamaie,alternand cu picuratul uleiului,iar cand incep sa se intareasca bine,se picura apa minerala ,care are rolul de a le inmuia si de a le albi .
- Se procedeaza astfel pana ce se inghit toate ingredientele,la sfarsit incorporand si ceapa taiata cat mai marunt.Se aseaza salata pe platou si se orneaza cu masline.
- Cateva sfaturi daca se taie salata de icre(se taie la fel ca maioneza);se adauga putin suc de lamaie si se mixeaza la viteza maxima,pana se leaga.
Sau se adauga putin sifon sau apa minerala,rece si la fel se mixeaza bine. - Sau se lasa cateva minute sa se separe surplusul de ulei,se scurge intr-un paharel si apoi se mixeaza cu viteza maxima pana se leaga.
Sau se mai adauga (daca mai avem) o lingurita de icre crude care se incorporeaza in salata taiata,mixand cu viteza maxima.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: