
Salata de icre de crap
Antreuri Dificil 15 min 15 min
Ingrediente: 150 gr. icre crap 1 ceasca ulei ( cca 250 ml) zeama stoarsa de la o lamaie sare 1 ceapa 2-3 linguri gris fiert si racit 2-3 linguri apa minerala
Crapul este pestele care se caracterizeaza prin solzii mari, spatele de culoare negricioasa iar abdomenul de culoare alb-galbui. Caracteristic la capul pestelui sunt buzele carnoase si cele 4 mustati. Carnea de crap este foarte gustoasa, pretul acesteia fiind pe masura calitatilor. Carnea de crap se poate consuma sub diferite forme: fiarta, prajita, fripta, afumata, marinata. Daca nu ati gustat pana acum carnea de crap noi va recomandam urmatoarele preparate: crap la gratar cu sos salsa, plachie de crap, saramura de crap cu mamaliguta, o ciorba de crap cu smantana, crap la cuptor cu legume si de ce nu o salata din icre de crap.