Crapul este pestele care se caracterizeaza prin solzii mari, spatele de culoare negricioasa iar abdomenul de culoare alb-galbui. Caracteristic la capul pestelui sunt buzele carnoase si cele 4 mustati. Carnea de crap este foarte gustoasa, pretul acesteia fiind pe masura calitatilor. Carnea de crap se poate consuma sub diferite forme: fiarta, prajita, fripta, afumata, marinata. Daca nu ati gustat pana acum carnea de crap noi va recomandam urmatoarele preparate: crap la gratar cu sos salsa, plachie de crap, saramura de crap cu mamaliguta, o ciorba de crap cu smantana, crap la cuptor cu legume si de ce nu o salata din icre de crap.
Ingrediente: 150 gr. icre crap 1 ceasca ulei ( cca 250 ml) zeama stoarsa de la o lamaie sare 1 ceapa 2-3 linguri gris fiert si racit 2-3 linguri apa minerala
Ingrediente: un crap de aprox 1,5 kg 4 cepe mari taiate solzisori 1 ardei rosu taiat fasii (optional) 4 catei de usturoi 200 ml bulion,sau 2 conserve de rosii...
Ingrediente: 4 bucati crap portionat 1/2 pahar cu bere blonda 1 ou faina 1 lingura rasa cu malai marar uscat ulei de masline ulei pentru prajit 1 lingurita cu...
Peștele este un aliment complex care conține proteine de calitate, omega-3, fosfor, calciu, iod și vitaminele B6,B12 și vitamina D. Se recomandă consumarea cu regularitate a acestui aliment sănătos și bogat în elemente esențiale organismului uman.
Ingrediente: 3 lingurite de icre de crap , sarate, cca 300ml ulei(la o lingurita cam 100ml ulei), sucul de la o lamaie, o ceapa mai mica taiata marunt, cateva...
Ingrediente: 3 lingurite de icre de crap sarate cca 300 ml ulei (la o lingurita cam 100ml ulei) sucul de la o lamaie o ceapa mai mica taiata marunt cateva...
Ingrediente: un crap de 1 sau 2 kg 4 linguri faina 2 linguri malai 2 lamai cimbru uscat 4 caciulii usturoi 200 ml iaurt 1 legatura marar verde sare piper.
Ingrediente: doua kilograme de crap un morcov mare o radacina de patrunjel un pastarnac o felie de telina o ceapa mare 100 ml ulei trei-patru rosii leustean...
Ingrediente: 1 bucata de crap de 200-250 g 200 ml de ulei de floarea soarelui 100 g faina cernuta 3 cartofi medii 50 g unt 100 ml de lapte 1 lingurita de sare...
Ingrediente: 2 fileuri de crap 1/2 pahar cu vin alb zeama de la o jumatate de lamaie ulei de masline rozmarin cimbru sare,piper Pentru sosul salsa 2 rosii 1...
Ingrediente: O mancarica foarte, foarte usoara si delicioasa. Aveti nevoie de 5-6 bucati de crap fitofag, de 5 cartofi mari, cateva legume (eu am pus o mana din...
Ingrediente: 1 kg de peste 3 cepe mari 4 catei de usturoi 4 linguri de ulei de floarea soarelui faina alba, cat e nevoie 200 ml suc de rosii 100 ml vin alb sec...
Ingrediente: 1 bulb de fenicul, curat si tocat fin (frunzele se pot pastra pentru ornare) 1 ceapa rosie, tocata 4 fileuri de crap (aprox.125 gr fiecare) sare si...
Ingrediente: un crap de 1 kg o ceapa 2 morcovi jumatate telina 2 radacini patrunjel un ardei gras rosu 4-5 cartofi 200 g smantana 100 g costita un ou sare...
Ingrediente: un crap intreg,bucati sau file de crap 7-8 rosii suc de rosii 4-5 4ardei gras 4 cepe 3-4 catei de usturoi e pun si patrunjel mai mult un pahar vin...