Crap sicilian

Crap sicilian
Felul principal
2 porții
Ușor
2 h 15 m

Ingrediente

2

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Harira, supa marocana


Preparare

Preparare1 h 15 m
Gătire1 oră
  • Se spala bucatile de crap si se condimenteaza cu sare .

    Ceapa si telina taiate marunt, usturoiul zdrobit si rosiile decojite si taiate cubulete mici se pun intr-o tigaie cu ulei incins in care am adaugat si un pahar cu apa.Lasam la foc circa 20 min. dupa care adaugam vinul si condimentam cu sare si piper dupa gust.In sosul obtinut punem bucatile de peste si lasam pe foc circa 10 min dupa care dam la cuptor pana ce sosul scade iar pestele se rumeneste frumos.Se asezoneaza cu patrunjel verde si servim alaturi de mamaliguta.

    Pofta buna!


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
stela_r2023
stela_r2023, 16/12/2023

Nu cred că e rea ,dar pestele e mai mult fiert ,nici fript ,nici prajit

(0) (0) abuz
10/06/2015

Am sa incerc şi eu sa pregatesc o ciorba de Crap de peşte sa vedem reteta dvs dac este perfecta cum arata

(0) (0) abuz
31/05/2015

F.bun,gustos

(0) (0) abuz
30/05/2015

Astept sa fac ! i-mi lasa gura apa !

(0) (0) abuz
03/02/2014

Foarte bun

(0) (0) abuz
24/12/2013

Deliceoasa

(0) (0) abuz
26/10/2013

Usor si gustos

(0) (0) abuz
07/08/2013

Usor de facut

(0) (0) abuz
02/02/2013

Este superb, am facut de doua ori si i-am spart pe musafiri!!!

(0) (0) abuz
31/12/2012

Good

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2



+