Crap sicilian

Crap sicilian
Felul principal
Ușor
2 h 15 m

Ingrediente

2

Preparare

Preparare1 h 15 m
Gătire1 oră
  • Se spala bucatile de crap si se condimenteaza cu sare .

    Ceapa si telina taiate marunt, usturoiul zdrobit si rosiile decojite si taiate cubulete mici se pun intr-o tigaie cu ulei incins in care am adaugat si un pahar cu apa.Lasam la foc circa 20 min. dupa care adaugam vinul si condimentam cu sare si piper dupa gust.In sosul obtinut punem bucatile de peste si lasam pe foc circa 10 min dupa care dam la cuptor pana ce sosul scade iar pestele se rumeneste frumos.Se asezoneaza cu patrunjel verde si servim alaturi de mamaliguta.

    Pofta buna!

Punctează această reţetă

MMaria mihalache

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
stela_r2023

stela_r2023

Nu cred că e rea ,dar pestele e mai mult fiert ,nici fript ,nici prajit

abuz

anonymous

Am sa incerc şi eu sa pregatesc o ciorba de Crap de peşte sa vedem reteta dvs dac este perfecta cum arata

abuz

anonymous

F.bun,gustos

abuz

anonymous

Astept sa fac ! i-mi lasa gura apa !

abuz

anonymous

Foarte bun

abuz

anonymous

Deliceoasa

abuz

anonymous

Usor si gustos

abuz

anonymous

Usor de facut

abuz

anonymous

Este superb, am facut de doua ori si i-am spart pe musafiri!!!

abuz

anonymous

Good

abuz
  • pagina 1 / 2