Crap la cuptor, cu ghiveci de legume

Felul principal
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire35 min
  • Se pregatesc legumele pentru ghiveci si o oala/tava emailata sau de lut una de lut ar fi perfecta, mai ales daca e in forma de peste.
  • Se pregateste ghiveciul de legume: se curata, se spala legumele, se taie bucatele si se calesc in ulei; se sareaza si se lasa sa fiarba, cu capac, pana cand se inmoaie.
    Se unge tava cu ulei si se aseaza un strat de ghiveci de legume.
  • Deasupra se pune pestele intreg . Se umple si pestele cu cateva linguri de ghiveci si se acopera cu restul de ghiveci ramas.
  • Se adauga ulei si se baga tava la cuptor, la foc potrivit, pentru cca. 2, 3 ore Cand zarzavatul este bine inmuiat si pestele patruns, mancarea este gata.

Punctează această reţetă

Laura SavaLaura Sava

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Florica

Sper sa iasa...;o)

am gătit această rețetă
abuz

John_

In titlu gatirea e 35 minute. Noi insa bagam tava la cuptor pentru 2 ore. Sau 3 ore. Sau 2,3 ore.
Pacat de crap, el n-are nicio vina!

abuz

anonymous

300 ml de ulei si 3 ore la cuptor?

abuz

anonymous

Arată binee!!

abuz

anonymous

Am votat dupa cum arata
voi reveni dacac va mai fi si gustoasa!!

abuz