Crap la cuptor, cu ghiveci de legume
Ingrediente
6
Rețete inrudite
-
Supa de pui si legume pentru copii la multicooker philips
-
Tajine cu vită și legume
-
Supa super cremoasa de legume la thermomix
-
Gradina de paste (humus si legume mici)
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- Se pregatesc legumele pentru ghiveci si o oala/tava emailata sau de lut una de lut ar fi perfecta, mai ales daca e in forma de peste.
- Se pregateste ghiveciul de legume: se curata, se spala legumele, se taie bucatele si se calesc in ulei; se sareaza si se lasa sa fiarba, cu capac, pana cand se inmoaie.
Se unge tava cu ulei si se aseaza un strat de ghiveci de legume. - Deasupra se pune pestele intreg . Se umple si pestele cu cateva linguri de ghiveci si se acopera cu restul de ghiveci ramas.
- Se adauga ulei si se baga tava la cuptor, la foc potrivit, pentru cca. 2, 3 ore Cand zarzavatul este bine inmuiat si pestele patruns, mancarea este gata.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
J
John_,
29/04/2020
In titlu gatirea e 35 minute. Noi insa bagam tava la cuptor pentru 2 ore. Sau 3 ore. Sau 2,3 ore.
Pacat de crap, el n-are nicio vina!