Crap la cuptor
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Puneti cartofii intr-o tava, unsi cu ulei si sare.
Din 3 linguri de ulei de masline, sare, piper, busuioc si rozmarin, impreuna cu usturoiul pisat formati o pasta. - Crestati pestele pe ambele parti si introduceti pasta. Daca mai ramane sos, ungeti tot pestele cu acel amestec.
- Asezati crapul pe cartofi, adaugati rosiile si ciupercile, turnati putin ulei, sare si o cana de vin.Puneti totul la cuptor. Verificati sa nu ramana fara zeama si mai adaugati vin cand este nevoie.
- Lasati 1 ora jumatate, daca este un crap mai mare, al meu a avut 1 kg jumatate. Decorati cu marar la servire si serviti cu lamaie.Si mai aproape.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă