Crap la cuptor

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Puneti cartofii intr-o tava, unsi cu ulei si sare.
    Din 3 linguri de ulei de masline, sare, piper, busuioc si rozmarin, impreuna cu usturoiul pisat formati o pasta.
  • Crestati pestele pe ambele parti si introduceti pasta. Daca mai ramane sos, ungeti tot pestele cu acel amestec.
  • Asezati crapul pe cartofi, adaugati rosiile si ciupercile, turnati putin ulei, sare si o cana de vin.Puneti totul la cuptor. Verificati sa nu ramana fara zeama si mai adaugati vin cand este nevoie.
  • Lasati 1 ora jumatate, daca este un crap mai mare, al meu a avut 1 kg jumatate. Decorati cu marar la servire si serviti cu lamaie.Si mai aproape.

Punctează această reţetă

eileenEileen

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: