Crap cu legume la cuptor
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire40 min
- Pestele se curata de solzi si intestinese portioneaza in bucati potrivite apoi sse sareaza si condimenteaza;
Legumele se taie rondele si se aseaza sub forma de pat intr-o tava in care turnat cam 100ml ulei. - Peste legume asezam bucatile de peste,turnam si mustul(sau vinul)dupa care il introducem la cuptor cam 40 min la foc potrivit.
- Spre sfarsitul timpului de coacere adaugam si cateii de usturoi usor zdrobiti.
Se serveste de preferinta cu paine proaspat scoasa din cuptor.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Minunat!
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte bun incercatil
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte buna excelenta
am gătit această rețetă
anonymous
Super buna
am gătit această rețetă
anonymous
Fooooarte bun
am gătit această rețetă
anonymous
Exeelent!!!
am gătit această rețetă
anonymous
Excelenta
am gătit această rețetă
Silviu
Nu stiu ce sa zic.... daca postezi la retete "condiment pentru peste Fit-up! de la nu stiu ce firma" inseamna ca faci reclama. Nu ai o reteta facuta fara acele condimente? ca asa reteta cum ai postat tu aici pot citi de pe plicul ala de condimente daca il cumpar .....
anonymous
Te tot lauzi ca crapi, dar vad ca inca n-ai crapat!
anonymous
Foarte bun ! Perfect pentru revelion ! ♥ ♥ ♥
Punctează această reţetă