Curatam si spalam pestele. Sergem cu un servet de hartie pentru a indeparta apa, ungem pestele cu ulei de masline si condimentam cu sare, piper si boia.
Intr-o tava unsa cu ulei punem pestele. In burtica pestelui punem fire de rozmarin si 3-4 rosii cherry. In tava turnam si o cana cu vin si o jumatate de cana de apa.
Dam tava la cuptor pentru aproximativ 30-40 de minute. Pe parcurs putem sa luam cateva linguri de sos si sa stropim pestele pentru a evita uscarea partii care nu sta in sos.La multi ani tuturor florilor din blogosfera si nu numai!!!
Mi-ar fi placut sa mai pui ceva "legumite" langa "pestisor" in afara de "rosiutele" cherry iar in "burtica pestisorului" sa pui si cateva "feliute" de "lamaita"! Ma ingretoseaza diminutivele, bleaahh!
Comentarii:
Mi-ar fi placut sa mai pui ceva "legumite" langa "pestisor" in afara de "rosiutele" cherry iar in "burtica pestisorului" sa pui si cateva "feliute" de "lamaita"! Ma ingretoseaza diminutivele, bleaahh!