Filet mignon la cuptor - gătit perfect, explicat pas cu pas
Filet mignon la cuptor - Gătit perfect, explicat pas cu pas
Un fel de mâncare ușor și pentru întreaga familie, acum este posibil cu acest filet mignon la cuptor, însoțit de cartofi. Tot ce trebuie să faceți este să pregătiți un sos care să vă însoțească carnea și cartofii (cum ar fi sosul bechamel sau sosul de ardei) și voila. Poftă bună!
Topiți untul într-o tigaie. Condimentați și rumeniți filet mignon câte 2 minute pe fiecare parte. Dați deoparte.
Tăiați cartofii noi în jumătate și puneți-i într-un vas de gratinat. Stropiți deasupra cu ulei de măsline și asezonați cu sare și piper. Puneți si cățelul de usturoi, zdrobit.
Așezați filet mignon în centrul vasului apoi turnați deasupra un strop de ulei de măsline. Adăugați două crenguțe de rozmarin proaspăt.
Puneți un recipient cu supa în fundul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 190° C. Puneți vasul cu filet mignon si cartofi in cuptor timp de 45 de minute. Ungeți filetul mignon cu puțină supă din când în când, când îl gătiți, pentru a nu se usca.
Comentarii:
Pana nu ne fandosim putin, nu putem sa punem reteta! De ce, naiba, nu poti sa-i spui pe romaneste MUSCHIULET de PORC?