Tarta regilor cu raclette
O altfel de "Tarta a Regilor". Experimentati si bucurati-va de arome speciale
Ingrediente
8
Preparare
Preparare15 min
Gătire35 min
Decojiti si taiati cartofi si ceapa in felii subtiri.
Puneti un aluat de foietaj intr-o tava captusita cu hartie de copt. Intindeti aproximativ 2 linguri de crema debranza deasupra, lasand o margine.
Asezati feliile de cartofi primele, apoi feliile de raclette si apoi ceapa. Apoi puneti iar cartofi din si apoi salamul.
Raspanditi aproximativ 3 linguri de crema de branza deasupra si asezonati dupa gust. Ungeti marginile aluatului.
Acoperiti cu cel de al doilea aluat de foietaj si lipiti marginile. Ungeti cu gabenus si decorati.
Coaceti 35 min la 180°C.
Gata!
Observații
Puteti pune cantitatea de branza si mezel pe care doriti!
Echipamente de gătit
cuptor
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:

luizahurem,
16/08/2019
Ne cramponam degeaba,eu am gatit tarta regilor, si in loc de raclette am cumparat felii de branxza topita la pachetel, branza topita dreptunghiulara, nu cea in aluminiu folie, am pus cate doua felii si a mancat spre stupoarea mea si soacra si cumnata.Atunci mi-am dat seama ca este delici, dat fiind faptul ca soacra mea spune ca Chef ca ea nu a mai pomenit harta tarii...Imi plc retetel traduse
am gătit această rețetă