Această metodă simplă și eficientă pentru a coace ardeii în cuptor, vă permite să îndepărtați coaja fără efort. Perfecți pentru salatele dvs., ratatouilles sau chiar pentru a-i marina.
Preîncălziți cuptorul la 230 ° C. Spălați cu grijă ardeii și uscați-i. Acoperiți o tavă de copt cu hârtie pergament și așezați ardeii în ea, distanțându-i.
Coaceți 25 de minute și întoarceți-i după aproximativ 5 minute.
Când sunt gata, scoateți ardeii din cuptor și lăsați-i să se răcească complet într-o pungă bine închisă (aproximativ 10 minute).
Cum pot păstra copți? După ce i-ați descojit, tăiați-i în benzi și puneți-i într-un recipient etanș. Vor ține 3 până la 4 zile.
Pot congela ardeii copți? Da. Odată ce s-au răcit, descojiți-i și tăiați-i în bucăți, apoi puneți-i în pungi congelator sau containere ermetice.
Ce pot face cu ardei descojiți? Cu ardeii descojiți, puteți face toate rețetele pe care le doriți: folosiți-i ca și garnitură pentru mâncăruri cu paste, ca un însoțitor gustos și colorat pentru felurile dvs. principale, creați un sos delicios sau puneți-i în ulei de măsline și puțin oțet pentru a obține ardei marinați .
Cum să condimentez ardeii copți? Tăiați-i în benzi și condimentați-i cu ulei, usturoi, sare și oregano uscat.