Cum să coci ardeii în cuptor?

Această metodă simplă și eficientă pentru a coace ardeii în cuptor, vă permite să îndepărtați coaja fără efort. Perfecți pentru salatele dvs., ratatouilles sau chiar pentru a-i marina.
Ingrediente
Materiale
- punga
- tavă de copt
- Hârtie pergament
Preparare
Preîncălziți cuptorul la 230 ° C. Spălați cu grijă ardeii și uscați-i. Acoperiți o tavă de copt cu hârtie pergament și așezați ardeii în ea, distanțându-i.
Coaceți 25 de minute și întoarceți-i după aproximativ 5 minute.
Când sunt gata, scoateți ardeii din cuptor și lăsați-i să se răcească complet într-o pungă bine închisă (aproximativ 10 minute).
Acum puteți descoji ardeii cu mâna foarte ușor!
Observații
Cum pot păstra copți?
După ce i-ați descojit, tăiați-i în benzi și puneți-i într-un recipient etanș. Vor ține 3 până la 4 zile.
Pot congela ardeii copți?
Da. Odată ce s-au răcit, descojiți-i și tăiați-i în bucăți, apoi puneți-i în pungi congelator sau containere ermetice.
Ce pot face cu ardei descojiți?
Cu ardeii descojiți, puteți face toate rețetele pe care le doriți: folosiți-i ca și garnitură pentru mâncăruri cu paste, ca un însoțitor gustos și colorat pentru felurile dvs. principale, creați un sos delicios sau puneți-i în ulei de măsline și puțin oțet pentru a obține ardei marinați .
Cum să condimentez ardeii copți?
Tăiați-i în benzi și condimentați-i cu ulei, usturoi, sare și oregano uscat.
Nutriție
- Carbo: 6.3g
- Grăsimi: 0.5g
- Grăsimi sat.: 0.1g
- Proteine: 1.4g
- Fibre: 2.7g
- Zahăr: 6.3g
- ProPoints: 1
- SmartPoints: 2