Se toaca usturoiul se da pe razatoare, se amesteca impreuna cu uleiul de masline, vinul si zeama de lamaie pus mai mult vin si a iesit compozitia mai lichida!pestele se curata, se cresteaza cu un cutit.
Se tapeteaza o tava cu folii de aluminiu se pune pestele in tava se pensuleaza bine cu emulsia de usturoi legumele se pun langa/peste peste se pune untul peste legume.
Apoi se presoara verdeata tocata marunt se acopera bine cu folie si se da la cuptorul preincalzit timp de 25-30 min scos pe farfurie legumele sunt tare tare delicioase cu un parfum usor de usturoi puteti acri cu zeama de lamaie daca vreti, eu asa am facut si decorat cu 2 feliute! iaca si legumele recomand un pahar de vin alb.merge strasnic!
Comentarii (75):
Superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
A fost superb de bun..... doar ca am schimbat ciupercile cu cartofii
Mmmmm.......Este fantastică....Mulțumesc, petit chef, ptr rețetă ! Sărbători fericite......!!!!
Bravo ptr reteta
Super gust fin
Foarte bun
Veery goood......
Foarte bun! O reteta similara am folosit si pentru crap, cu deosebirea ca legumele si ciupercile le-am calit ,in prealabil, in unt.
Foarte buna si repede de preparat
DELICIOS !