Pastrav cu legume la cuptor!

Felul principal
Foarte ușor
1 h 15 m

Ingrediente

2

Preparare

Preparare45 min
Gătire30 min
  • Se toaca usturoiul se da pe razatoare, se amesteca impreuna cu uleiul de masline, vinul si zeama de lamaie pus mai mult vin si a iesit compozitia mai lichida!pestele se curata, se cresteaza cu un cutit.
  • Se tapeteaza o tava cu folii de aluminiu se pune pestele in tava se pensuleaza bine cu emulsia de usturoi legumele se pun langa/peste peste se pune untul peste legume.
  • Apoi se presoara verdeata tocata marunt se acopera bine cu folie si se da la cuptorul preincalzit timp de 25-30 min scos pe farfurie legumele sunt tare tare delicioase cu un parfum usor de usturoi puteti acri cu zeama de lamaie daca vreti, eu asa am facut si decorat cu 2 feliute! iaca si legumele recomand un pahar de vin alb.merge strasnic!

Punctează această reţetă

AAdulutza

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 8

anonymous

Superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

am gătit această rețetă
abuz

Aly_aly

A fost superb de bun..... doar ca am schimbat ciupercile cu cartofii

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Mmmmm.......Este fantastică....Mulțumesc, petit chef, ptr rețetă ! Sărbători fericite......!!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Bravo ptr reteta

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super gust fin

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte bun

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Veery goood......

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte bun! O reteta similara am folosit si pentru crap, cu deosebirea ca legumele si ciupercile le-am calit ,in prealabil, in unt.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte buna si repede de preparat

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

DELICIOS !

am gătit această rețetă
abuz
  • pagina 1 / 8