Pastrav cu legume la cuptor!
Ingrediente
2
Preparare
Preparare45 min
Gătire30 min
- Se toaca usturoiul se da pe razatoare, se amesteca impreuna cu uleiul de masline, vinul si zeama de lamaie pus mai mult vin si a iesit compozitia mai lichida!pestele se curata, se cresteaza cu un cutit.
- Se tapeteaza o tava cu folii de aluminiu se pune pestele in tava se pensuleaza bine cu emulsia de usturoi legumele se pun langa/peste peste se pune untul peste legume.
- Apoi se presoara verdeata tocata marunt se acopera bine cu folie si se da la cuptorul preincalzit timp de 25-30 min scos pe farfurie legumele sunt tare tare delicioase cu un parfum usor de usturoi puteti acri cu zeama de lamaie daca vreti, eu asa am facut si decorat cu 2 feliute! iaca si legumele recomand un pahar de vin alb.merge strasnic!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
am gătit această rețetă
A
Aly_aly
A fost superb de bun..... doar ca am schimbat ciupercile cu cartofii
am gătit această rețetă
anonymous
Mmmmm.......Este fantastică....Mulțumesc, petit chef, ptr rețetă ! Sărbători fericite......!!!!
am gătit această rețetă
anonymous
Bravo ptr reteta
am gătit această rețetă
anonymous
Super gust fin
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte bun
am gătit această rețetă
anonymous
Veery goood......
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte bun! O reteta similara am folosit si pentru crap, cu deosebirea ca legumele si ciupercile le-am calit ,in prealabil, in unt.
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte buna si repede de preparat
am gătit această rețetă
anonymous
DELICIOS !
am gătit această rețetă
Punctează această reţetă