Petitchef

Pastrav la gratar cu legume si sos de branza

Pastrav la gratar cu legume si sos de branza
Am avut in meniu zilele astea mult peste...acum pastrav...imi place f mult si ii place asemenea si copilului.
Pentru pastravam facut un amestec din unt cu usturoi(la pachete de 100gr se gaseste), am adaugat ghimbir si rozmarin si un pic de marar si zeama de lamaie... cu care am uns pestele interior-exterior. L-am pregatit pe gratar.
Sos de branza: un cub de unt, mozzarella, gorgonzola si cascaval, verdeata dupa gust. Intr-o craticioara am pus untul la topit, branzeturile taiate marunt, pana s-au inmuiat, apoi am adaugat piper, un pic de sare si verdeata.
Legume: am folosit mix de legume americane(conopida, brocoli, muguri de porumb, ardei gras, mazare si boabe de porumb), pe care le-am sarat si dat cu putin praf de usturoi si le-am fiert la aburi.
Am mai avut numai pentru mine surimi, facuti tot la aburi 10 min, cu lamaie, usturoi si condimente.
Le-am servit asa cum se vede in imagini...







Comentarii:

01/02/2013

O reteta usoara si deosebita totodata

(0) (0) Abuz
Nicolae
Nicolae, 29/01/2010

....

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pastrav la cuptor simplu si rapid
Pastrav la cuptor simplu si rapid
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Salată tagliatelle din legume și sos de arahide
Salată tagliatelle din legume și sos de arahide
4 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sos de branza pentru tacos
Sos de branza pentru tacos
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Quiche cu legume și bacon - nebunia gusturilor
Quiche cu legume și bacon - nebunia gusturilor
4 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gradina de paste (humus si legume mici)
Gradina de paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Cele mai bune 10 legume preparate la gratar Cele mai bune 10 legume preparate la gratar Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează