Am avut in meniu zilele astea mult peste...acum pastrav...imi place f mult si ii place asemenea si copilului.
Pentru pastravam facut un amestec din unt cu usturoi(la pachete de 100gr se gaseste), am adaugat ghimbir si rozmarin si un pic de marar si zeama de lamaie... cu care am uns pestele interior-exterior. L-am pregatit pe gratar.
Sos de branza: un cub de unt, mozzarella, gorgonzola si cascaval, verdeata dupa gust. Intr-o craticioara am pus untul la topit, branzeturile taiate marunt, pana s-au inmuiat, apoi am adaugat piper, un pic de sare si verdeata.
Legume: am folosit mix de legume americane(conopida, brocoli, muguri de porumb, ardei gras, mazare si boabe de porumb), pe care le-am sarat si dat cu putin praf de usturoi si le-am fiert la aburi.
Am mai avut numai pentru mine surimi, facuti tot la aburi 10 min, cu lamaie, usturoi si condimente.
Le-am servit asa cum se vede in imagini...
Comentarii:
O reteta usoara si deosebita totodata
....