Pastrav cu legume la cuptor
Ingrediente
2
Preparare
Preparare15 min
Gătire10 min
- Usturoiul se toaca si facem un mujdei cu cele 2 linguri ulei si zeama de lamaie. Adaugam restul condimentelor si omogenizam.Cu acest amestec ungem pastravii la exterior, cat si la interior.
- Fiecare pastrav il punem pe cate o bucata de folie de aluminiu. Umplem burtile cu legume si strangem bine folia. Pus legumele crude, dar se pot sota inainte de a umple pestele.
- Dam la frigider pentru cel putin jumatate de ora, apoi ii punem intr-o tava si dam la cuptor la foc mediu. Cand sunt aproape gata (cand nu mai rezistati mirosului :)) ) desfaceti folia si mai lasati inca vreo 10 minute, pana se rumenesc.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
baroian
Excelenta:))
am gătit această rețetă
anonymous
Excelent. Repede si bun
am gătit această rețetă
anonymous
Boiaua unde o pui?
anonymous
Asa da
anonymous
EXCELENT
anonymous
Mmmm buun
anonymous
E foarte buna reteta!!
anonymous
E la cuptor deja...
anonymous
Încerc acum!Aș fi vrut pe un soclu de legume,dar încerc rețeta aceasta!
anonymous
Eu il fac chiar acum...sper sa iasa atat de bun precum spun ceilalti...tineti-mi pumnii
Punctează această reţetă