Usturoiul se toaca si facem un mujdei cu cele 2 linguri ulei si zeama de lamaie. Adaugam restul condimentelor si omogenizam.Cu acest amestec ungem pastravii la exterior, cat si la interior.
Fiecare pastrav il punem pe cate o bucata de folie de aluminiu. Umplem burtile cu legume si strangem bine folia. Pus legumele crude, dar se pot sota inainte de a umple pestele.
Dam la frigider pentru cel putin jumatate de ora, apoi ii punem intr-o tava si dam la cuptor la foc mediu. Cand sunt aproape gata (cand nu mai rezistati mirosului :)) ) desfaceti folia si mai lasati inca vreo 10 minute, pana se rumenesc.
Comentarii (26):
Excelenta:))
Excelent. Repede si bun
Boiaua unde o pui?
Asa da
EXCELENT
Mmmm buun
E foarte buna reteta!!
E la cuptor deja...
Încerc acum!Aș fi vrut pe un soclu de legume,dar încerc rețeta aceasta!
Eu il fac chiar acum...sper sa iasa atat de bun precum spun ceilalti...tineti-mi pumnii