Pastrav cu legume la cuptor

Felul principal
Foarte ușor
25 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare15 min
Gătire10 min
  • Usturoiul se toaca si facem un mujdei cu cele 2 linguri ulei si zeama de lamaie. Adaugam restul condimentelor si omogenizam.Cu acest amestec ungem pastravii la exterior, cat si la interior.
  • Fiecare pastrav il punem pe cate o bucata de folie de aluminiu. Umplem burtile cu legume si strangem bine folia. Pus legumele crude, dar se pot sota inainte de a umple pestele.
  • Dam la frigider pentru cel putin jumatate de ora, apoi ii punem intr-o tava si dam la cuptor la foc mediu. Cand sunt aproape gata (cand nu mai rezistati mirosului :)) ) desfaceti folia si mai lasati inca vreo 10 minute, pana se rumenesc.

Punctează această reţetă

miha278Miha278

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

baroian

Excelenta:))

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelent. Repede si bun

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Boiaua unde o pui?

abuz

anonymous

Asa da

abuz

anonymous

EXCELENT

abuz

anonymous

Mmmm buun

abuz

anonymous

E foarte buna reteta!!

abuz

anonymous

E la cuptor deja...

abuz

anonymous

Încerc acum!Aș fi vrut pe un soclu de legume,dar încerc rețeta aceasta!

abuz

anonymous

Eu il fac chiar acum...sper sa iasa atat de bun precum spun ceilalti...tineti-mi pumnii

abuz
  • pagina 1 / 3