Wrap mediteranean umplut cu humus, rucola, ardei și feta

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
8 min

Wrap-ul mediteranean umplut cu humus, rucola, ardei și feta este o opțiune delicioasă și versatilă pentru cei care caută o gustare ușoară, gustoasă și nutritivă. Această combinație de ingrediente proaspete și vibrante, este inspirată din bucătăria bogată a Mediteranei. Consultați rețeta noastră pas cu pas și bucurați-vă de acest wrap.

Ingrediente

2

Materiale

  • tigaie
  • cuțit

Preparare

Preparare6 min
Gătire2 min
  • Wrap mediteranean umplut cu humus, rucola, ardei și feta - Preparare etapa 1Se încălzesc tortilla în tigaie conform instrucțiunilor de pe pachet.
  • Wrap mediteranean umplut cu humus, rucola, ardei și feta - Preparare etapa 2Apoi se întinde humusul pe tortilla (se lasă părțile laterale libere).
  • Wrap mediteranean umplut cu humus, rucola, ardei și feta - Preparare etapa 3Se acoperă cu rucola, ardei roșu și brânza feta sfărâmată. Se condimentează cu puțină sare și piper. La final, se adaugă uleiul de măsline.
  • Wrap mediteranean umplut cu humus, rucola, ardei și feta - Preparare etapa 4Rulează-l și gata.
  • Wrap mediteranean umplut cu humus, rucola, ardei și feta - Preparare etapa 5Dacă preferați, tăiați-l în jumătate. Poftă bună!

Observații

Cât timp se păstrează rulourile?

Vă recomandăm să le consumați în aceeași zi, deoarece ingredientele sunt proaspete. Dacă rămân resturi, puneți-le într-un recipient etanș sau înfășurați-le în folie de plastic și depozitați-le în frigider timp de până la 3 zile.

Pot înlocui ingredientele?

Desigur! Iată câteva exemple: schimbați hummusul cu crema de brânză Philadelphia, ardeii cu roșii (nu trebuie să fie marinate), rucola cu salata verde și brânza feta cu mozzarella.

Cum se împăturesc rulourile?

Cel mai simplu mod este să le rulezi ca pe o clătită. De asemenea, puteți începe prin a împături cele părțile laterale și apoi să le rulați.

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: