Wrap mediteranean umplut cu humus, rucola, ardei și feta
Wrap-ul mediteranean umplut cu humus, rucola, ardei și feta este o opțiune delicioasă și versatilă pentru cei care caută o gustare ușoară, gustoasă și nutritivă. Această combinație de ingrediente proaspete și vibrante, este inspirată din bucătăria bogată a Mediteranei. Consultați rețeta noastră pas cu pas și bucurați-vă de acest wrap.
Ingrediente
Materiale
- tigaie
- cuțit
Rețete inrudite
-
Wrap aperitiv cu prosciutto crudo si rucola
-
Wrap moale și superproteic cu ou și feta
-
Wrap cu pui
-
Wrap cu sunca, cheddar si spanac
Preparare
Se încălzesc tortilla în tigaie conform instrucțiunilor de pe pachet.
Apoi se întinde humusul pe tortilla (se lasă părțile laterale libere).
Se acoperă cu rucola, ardei roșu și brânza feta sfărâmată. Se condimentează cu puțină sare și piper. La final, se adaugă uleiul de măsline.
Rulează-l și gata.
Dacă preferați, tăiați-l în jumătate. Poftă bună!
Observații
Cât timp se păstrează rulourile?
Vă recomandăm să le consumați în aceeași zi, deoarece ingredientele sunt proaspete. Dacă rămân resturi, puneți-le într-un recipient etanș sau înfășurați-le în folie de plastic și depozitați-le în frigider timp de până la 3 zile.
Pot înlocui ingredientele?
Desigur! Iată câteva exemple: schimbați hummusul cu crema de brânză Philadelphia, ardeii cu roșii (nu trebuie să fie marinate), rucola cu salata verde și brânza feta cu mozzarella.
Cum se împăturesc rulourile?
Cel mai simplu mod este să le rulezi ca pe o clătită. De asemenea, puteți începe prin a împături cele părțile laterale și apoi să le rulați.