Wrap moale și superproteic cu ou și feta

votează acum
Felul principal
2 porții
Foarte ușor
28 min

Wrap-ul cu ou și feta este o opțiune rapidă, ușoară și gustoasă pentru orice moment al zilei. Umplutura se face în cuptor și durează doar 18 minute. Rețeta poate fi personalizată cu ingrediente precum roșii, salată sau plante aromatice precum busuioc, oregano și mentă (dacă le aveți acasă, desigur). Wrap-ul este practic, ușor de preparat și acesta este bogat în proteine, ideal pentru cei care caută o masă echilibrată și plină de savoare. Sunteți curioși? Trebuie doar să urmați pas cu pas detaliat mai jos și să vă bucurați!


Ingrediente

2

Pentru ungere:


Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare10 min
Gătire18 min

Observații

Cât timp se păstrează wrap-ul cu ou și feta?

Vă recomandăm să o consumați imediat ce este gata. Dar dacă aveți resturi, puneți-le într-un recipient etanș și păstrați-le la frigider până a doua zi. Poate fi servită caldă sau rece.

Ce să folosiți în loc de tortilla?

Dacă preferați, folosiți pâine pita și rulați-o. De asemenea, aveți opțiunea de a umple pâinea, cum ar fi pâini plate, baghete și altele.

Vă plac sosurile?

Serviți acest wrap cu ouă și feta cu sosul preferat (sos de iaurt, sos de chilli și altele).

Doriți să folosiți ierburi aromatice?

Noi am folosit busuioc în această rețetă, dar și frunzele de mentă sunt binevenite!


Echipamente de gătit

cuptor

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+