Feta saganaki, rețeta grecească cu feta crocantă și miere
Feta Saganaki, rețeta grecească cu feta crocantă și miere
Vă avertizăm: această rețetă creează ULTRA dependență! O minune crocantă (mulțumită foilor de patiserie) și fondantă (mulțumită combinației feta + miere). Se servește ca aperitiv sau ca aperitiv însoțit de o salată de fetică.
Vă lăsăm să încercați această rețetă cu ajutorul explicațiilor pas cu pas de mai jos ↓
Putem congela feta saganaki? Da, le puteți pregăti și apoi le puteți păstra într-un recipient ermetic. Congelați-le înainte de a pune mierea peste ele, puneți-le înapoi la cuptor înainte de a le acoperi cu miere și de a le savura fierbinți.
Putem folosi o altă brânză pentru a face feta saganaki? Feta saganaki se fac în mod normal cu brânza feta, dar dacă doriti o puteți înlocui foarte bine cu o alta brânza precum brânza de capră de exemplu!
Cu ce să însoțim feta saganaki? Poți însoti feta saganaki cu o salată de exemplu.
Pot înlocui untul cu ulei de măsline? Da, se poate, gustul nu va fi același, dar vei simți gustul uleiului de măsline în aperitivele tale crocante. :-)