Feta saganaki, rețeta grecească cu feta crocantă și miere

Antreuri
4 porții
Foarte ușor
35 min

Vă avertizăm: această rețetă creează ULTRA dependență! O minune crocantă (mulțumită foilor de patiserie) și fondantă (mulțumită combinației feta + miere). Se servește ca aperitiv sau ca aperitiv însoțit de o salată de fetică. Vă lăsăm să încercați această rețetă cu ajutorul explicațiilor pas cu pas de mai jos ↓


Ingrediente

4

Materiale


Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min

Observații

Putem congela feta saganaki?
Da, le puteți pregăti și apoi le puteți păstra într-un recipient ermetic. Congelați-le înainte de a pune mierea peste ele, puneți-le înapoi la cuptor înainte de a le acoperi cu miere și de a le savura fierbinți.

Putem folosi o altă brânză pentru a face feta saganaki?
Feta saganaki se fac în mod normal cu brânza feta, dar dacă doriti o ​​puteți înlocui foarte bine cu o alta brânza precum brânza de capră de exemplu!

Cu ce ​​să însoțim feta saganaki?
Poți însoti feta saganaki cu o salată de exemplu.

Pot înlocui untul cu ulei de măsline?
Da, se poate, gustul nu va fi același, dar vei simți gustul uleiului de măsline în aperitivele tale crocante. :-)


Echipamente de gătit

cuptor

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+