Petitchef

Spanakopita (Placinta de spanac greceasca)

Felul principal
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Amestecati spanacul, feta, mararul si patrunjelul, ceapa verde si ouale. Apoi sarati si piperati dupa gust.
  • Ungeti tava de cuptor cu ulei de masline.
  • Apoi ungeti o parte a unei foi de placinta cu ulei de masline si asezati-o in tava. Repetati pana obtineti 6 straturi de foi.
  • Asezati amestecul de spanac peste cele 6 foi.
  • Apoi asezati o foie de placinta peste umplutura. Ungeti cu ulei de masline. Repetati de 6 ori.
  • Coaceti in cuptorul preincalzit la 180 de grade C aprox 30 -50 de minute sau pana crusta devine aurie.


Întrebări:




Comentarii (17):

27/02/2014

Sunt un mare fan al Spanakopitei! O gatim macar o data pe luna.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
28/06/2013

Awesome

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
21/03/2014

Merita incercat,maine este programata

(0) (0) Abuz
17/02/2014

Excelent!!!!

(0) (0) Abuz
29/07/2013

Excelenta

(0) (0) Abuz
27/07/2013

F. buna

(0) (0) Abuz
06/07/2013

O fac de ani de zile si este foarte ffff buna!!!!

(0) (0) Abuz
09/06/2013

...simplă si buuună !!!

(0) (0) Abuz
07/03/2013

Super bun

(0) (0) Abuz
08/11/2012

Chiar acum am servit cate o portie; ESTE GROZAVA!

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Spanakopita, plăcinta grecească cu spanac și feta
Spanakopita, plăcinta grecească cu spanac și feta
6 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salata greceasca sau horiatiki
Salata greceasca sau horiatiki
3 porții
30 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Börek, delicatesa turceasca cu spanac
Börek, delicatesa turceasca cu spanac
4 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.9 / 5

Articole conexe

Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Spanacul - cheia puterii? Spanacul - cheia puterii?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează