Ingrediente: Foaie placinta: 1/2 kg faina 1 iaurt 1/2 cup ulei sau unt moale Umplutura: 500 g brinza feta 2 oua 1 cup lapte 3 linguri gris sau faina 2 linguri...
Ingrediente: 8 10 foi de foietaj, 300 gr.spanac congelat ( pentru spanac proaspat cca 1 kg. ), 4-5 fire de ceapa verde, 150 gr. branza feta ( tare ), 100 gr....
Preparata cu branza si stafide, cu fructe de padure, cu mere si scorţisoara, sau cu carne, placinta are in spate o istorie de mii de ani. Placinta cu branza sau cu orice umplutura este un preparat culinar facut din foi de aluat in care se pune o umplutura, se...
Ingrediente: 2 oua 1 cutie ciuperci 1 ceapa mica 250 g branza de vaci 50 g branza feta sare,piper 1/2 cutie iaurt sau 50 g smantana lichida ulei sau unt pentru...
Ingrediente: Foaie: 300 g faina 125 ml apa 1/4 lingurita sare 20 ml ulei 1 lingurita drojdie uscata Umplutura 400 g telemea/feta 300 g cottage cheese 2 oua 50...
Ingrediente: 1 kg spanac 2 legaturi de stevie 1 legatura de marar 1 legatura de patrunjel 400 grame branza feta 1 pachet de foi de placinta ulei pentru foi...
Ingrediente: 100 g cascaval 100 g telemea 100 g. feta 100. g svaiter 150 ml ulei 150 ml lapte 3 oua 1 lingurita busuioc 200 g faina 1/2 plic drojdie uscata 3...
Ingrediente: 1 pachet de foi de placinta, 500 g branza de vaci, 500 g feta, 1 legatura de patrunjel, 4 oua, 1 ceapa mica, 100 ml lapte, 100 g unt, 5 linguri...
Cel putin trei dintre cele cinci mese zilnice trebuie sa contina verdeturi sub diferite forme: salate, ciorba de loboda, mancare de stevie sau piure de urzici cu untisor”, ne spune prof. dr Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare.