Crap in crusta aromata la cuptor

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
1 h 20 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare1 oră
Gătire20 min
  • Pestele curatat se sareaza, pipereaza, condimenteaza cu tarhon (sau orice alte ierburi va plac) si se pune intr-un vas.Deasupra se stoarce lamaia, se stropeste cu putin ulei de masline si se lasa la frigider in jur de 1 ora.
  • In acest timp pregatim amestecul aromat pentru crusta.Usturoiul si pesmetul se dau la blender.
    Pestele se scoate din frigider si se tavaleste prin acest amestec, presand usor cu mana ca sa adere mai bine.
  • Se aseaza feliile de peste intr-o tava.Dupa care se dau la cuptorul incins la 180 de grade, pentru aproximativ 20 de minute.Se serveste cu garnitura de cartofi condimentati la cuptor
miha278Miha278

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Foarte gustos!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte tare!

abuz

anonymous

Delicios

abuz