Crap in crusta aromata la cuptor
Ingrediente
4
Preparare
Preparare1 oră
Gătire20 min
- Pestele curatat se sareaza, pipereaza, condimenteaza cu tarhon (sau orice alte ierburi va plac) si se pune intr-un vas.Deasupra se stoarce lamaia, se stropeste cu putin ulei de masline si se lasa la frigider in jur de 1 ora.
- In acest timp pregatim amestecul aromat pentru crusta.Usturoiul si pesmetul se dau la blender.
Pestele se scoate din frigider si se tavaleste prin acest amestec, presand usor cu mana ca sa adere mai bine. - Se aseaza feliile de peste intr-o tava.Dupa care se dau la cuptorul incins la 180 de grade, pentru aproximativ 20 de minute.Se serveste cu garnitura de cartofi condimentati la cuptor
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Foarte gustos!
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte tare!
anonymous
Delicios