Crap in vin cu fenicul, capere si masline negre

Ingrediente
4
Preparare
Preparare10 min
Gătire25 min
- Se incalzeste cuptorul la 220ᵒC.
Intr-un vas termorezistent (atat de mare incat pestele sa incapa intr-un singur strat) se aranjeaza feniculul, apoi se adauga ceapa si pestele.Se asezoneaza dupa gust, apoi se presara caperele, usturoiul, maslinele, boiaua si coaja rasa de lamaie.Se toarna deasupra vinul si sucul de lamaie,se acopera vasul cu capac sau folie de aluminiu si se da la cuptor 20 minute, pana cand carnea pestelui devine opaca si se sfarama usor.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Clo Belgia
O rețetă excelentă, dar gătiți mai mult fenicul.
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte buna reteta
am gătit această rețetă
anonymous
Carnea pestelui devine opaca? Cum asa, la inceput era transparenta?

Nicolae
Bine,bine...
E
elena27
Buna reteta e de incercat
Punctează această reţetă