Crap in vin cu fenicul, capere si masline negre

Crap in vin cu fenicul, capere si masline negre
Felul principal
Ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare10 min
Gătire25 min
  • Se incalzeste cuptorul la 220ᵒC.
    Intr-un vas termorezistent (atat de mare incat pestele sa incapa intr-un singur strat) se aranjeaza feniculul, apoi se adauga ceapa si pestele.Se asezoneaza dupa gust, apoi se presara caperele, usturoiul, maslinele, boiaua si coaja rasa de lamaie.Se toarna deasupra vinul si sucul de lamaie,se acopera vasul cu capac sau folie de aluminiu si se da la cuptor 20 minute, pana cand carnea pestelui devine opaca si se sfarama usor.

Punctează această reţetă

LLaylalala

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Clo Belgia

O rețetă excelentă, dar gătiți mai mult fenicul.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte buna reteta

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Carnea pestelui devine opaca? Cum asa, la inceput era transparenta?

abuz
Nicolae

Nicolae

Bine,bine...

abuz

elena27

Buna reteta e de incercat

abuz