Ingrediente: 1 crap curatat, fara cap 6 ciuperci mari curatate si taiate in 4 2 rosii feliate fara seminte 6 cartofi taiati cubulete 4 catei usturoi pisati...
Ingrediente: 1 crap de 1,5kg 1 ceapa 1|2 ardei rosu 200 g ciuperci proaspete 2 catei de usturoi 1 cutie de rosii in bulion. sare, piper ulei de masline.
Ingrediente: 1 bucata de crap de 200-250 g 200 ml de ulei de floarea soarelui 100 g faina cernuta 3 cartofi medii 50 g unt 100 ml de lapte 1 lingurita de sare...
Ingrediente: 100 gr icre de crap sarate (2 linguri pline) 500 ml ulei rafinat de floarea soarelui (sau de porumb) Sucul de la o lamaie Apa minerala (100-150 ml)...
Ingrediente: 1 lingurita plina de icre de crap conservate cu sare, miezul de la o felie de paine, muiat in lapte, 200 ml ulei, zeama de la o jumatate de lamaie.
Ingrediente: 1 kg crap 500 g peste mic 2 litri apa o rosie mare curatata 2 cepe mari tocate 2 linguri boia de ardei rosie sare piper 1 ardei 100 ml vin rosu
Ingrediente: 1 kg crap uscat o ceapa uscata 2 fire de ceapa verde 3-4 fire usturoi verde 2 buc morcov un ardei gras 3 foi de dafin 5-6 cartofi o lingura otet...
Crapul romanesc de tip oglinda este mai dulce si mai gustos decit cel cu multi solzi.Chiar daca este putin gras, la cuptor se topeste grasimea si se rumeneste carnea asa ca este deosebit de bun. Un crap de 1 kg, la care i-am indepartat capul si coa
O mancarica foarte, foarte usoara si delicioasa.
Aveti nevoie de 5-6 bucati de crap fitofag, de 5 cartofi mari, cateva legume (eu am pus o mana din punga mix care contine morcovi, ceapa verde, ciuperci chinezesti), cinci capatani de usturoi, o ceapa mar
(mediu,cca5 portii) Cantitati; bucati portionate dintr-un crap sarat si uscat(eu am preparatat din 6 bucati potrivite,taiate dintr-un crap mai mare),cativa cartofi,o capatana de usturoi,sare,ulei,un strop de otet sau suc de lamaie(dupa preferinta),cateva
Cum iubi avea pofta de peste facut ca la mamica lui acasa si pentru ca aveam la frigider un minunat crap de Dunare m-am pus pe treaba.Am spalat pestele si l-am portionat. Intro farfurie am pus malai, codiment petru peste, sare si piper dupa gust si le-am