Crap la gratar

Crap la gratar
Felul principal
8 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

8

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Crapul se curata, se spala, se portioneaza, se sareaza si se lasa 10 minute pentru a-l patrunde sarea.
  • Gratarul incins se unge cu slanina, dupa care se aseaza pe el bucatile de peste. Cand pestele este bine prajit pe o parte se intoarce si pe partea cealalta.
  • In timpul prajirii se stropeste cu vin.
    Crap la gratar.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

30/06/2013

Mmmmmmmm un deliciu.

(0) (0) abuz
28/07/2011

BELEA FRATE BRAVOOOOO

(0) (0) abuz



+