Supa de peste ungureasca

Ingrediente
6
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Se curata pestele, crapul se taie in bucati mari si se sareaza.
Intr-o oala mare se pune capul de la crap (fara ochi) , pestele mic si ceapa la fiert. - Se fierbe aproximativ 30 de minute, apoi se trece totul printr-o sita deasa(inclusiv zeama). Se adauga la pestele pasat, bucatile de crap, ardeiul curatat si taiat bucati, rosia, sarea, piperul si se fierbe in continuare.
- Daca este necesar se mai adauga apa.
Se adauga la supa boia de ardei, vinul rosu si se fierbe pana cand crapul este moale.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Excelenta
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte bun
am gătit această rețetă

balazs_m2013
Valahogy igy kel ezt.
anonymous
Bine
anonymous
Very, very good .
anonymous
Arata bine
anonymous
Supeeeeeeeeeeeeer buna
anonymous
Extra
anonymous
Iubesc ciorba de peste
anonymous
Cred ca este foarte buna
Punctează această reţetă