Supa de peste ungureasca

Supa de peste ungureasca
Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Se curata pestele, crapul se taie in bucati mari si se sareaza.
    Intr-o oala mare se pune capul de la crap (fara ochi) , pestele mic si ceapa la fiert.
  • Se fierbe aproximativ 30 de minute, apoi se trece totul printr-o sita deasa(inclusiv zeama). Se adauga la pestele pasat, bucatile de crap, ardeiul curatat si taiat bucati, rosia, sarea, piperul si se fierbe in continuare.
  • Daca este necesar se mai adauga apa.
    Se adauga la supa boia de ardei, vinul rosu si se fierbe pana cand crapul este moale.

Punctează această reţetă

VVanessa1

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Excelenta

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte bun

am gătit această rețetă
abuz
balazs_m2013

balazs_m2013

Valahogy igy kel ezt.

abuz

anonymous

Bine

abuz

anonymous

Very, very good .

abuz

anonymous

Arata bine

abuz

anonymous

Supeeeeeeeeeeeeer buna

abuz

anonymous

Extra

abuz

anonymous

Iubesc ciorba de peste

abuz

anonymous

Cred ca este foarte buna

abuz
  • pagina 1 / 2