Supa ungureasca de pui

Supa ungureasca de pui
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire15 min
  • Se curata zarzavatul , se spala bine si se taie in 4 morcovii , patrunjelul radacina si rosia . Gulia si telina se taie felii.Frunzele de varza se lasa intregi la fel ca si cateii de usturoi.Ceapa se lasa intreaga.
  • Pulpele spalate ,se pun la fiert in apa cu sare, se spumuiesc apoi se adauga toate legumele si boabele de piper si se lasa sa fiarba supa la foc mic pina cand sunt fierte carnea si legumele.
  • Cand supa este gata se scot pulpele si se prajesc, folosindu-se la felul doi.
    Fideaua sau galustele se fierb separat dupa metoda cunoscuta.
  • La servire se pune in farfurie fidea sau galuste, legume, supa si deasupra se presara patrunjel verde tocat.
Doina-SidoniaDoina-Sidonia

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Fryda

Fryda

Cred ca este gustoasa rau!cu siguranta voi incerca si eu reteta, multumim!

abuz

Ambra

O supa adevarata dar e mult mai supa fara usturoi
El

abuz

cris_nedelcovici

Arata excelent!!! Cred ca e tare buna.....

abuz