Se curata zarzavatul , se spala bine si se taie in 4 morcovii , patrunjelul radacina si rosia . Gulia si telina se taie felii.Frunzele de varza se lasa intregi la fel ca si cateii de usturoi.Ceapa se lasa intreaga.
Pulpele spalate ,se pun la fiert in apa cu sare, se spumuiesc apoi se adauga toate legumele si boabele de piper si se lasa sa fiarba supa la foc mic pina cand sunt fierte carnea si legumele.
Cand supa este gata se scot pulpele si se prajesc, folosindu-se la felul doi. Fideaua sau galustele se fierb separat dupa metoda cunoscuta.
La servire se pune in farfurie fidea sau galuste, legume, supa si deasupra se presara patrunjel verde tocat.
Comentarii:
Cred ca este gustoasa rau!cu siguranta voi incerca si eu reteta, multumim!
O supa adevarata dar e mult mai supa fara usturoi
El
Arata excelent!!! Cred ca e tare buna.....