Nu e mare filozofie supa asta,dar e tare buna,dulce si aromata .Nu va impiedica nimeni sa folositi si ardei iute cand o mancati.
Morcovii,pastranacul,telina se taie in bucati mari,lungi cam de 3 cm. Ceapa se taie in sferturi.
Puiul se pune intreg.neportionat, la fiert in apa cu sare ,dupa ce incepe sa fiarba apa, se lasa focul mic,iar dupa 15 minute se adauga legumele si restul ingredientelor.
Toata operatiunea astea dureaza pana se desprinde carnea de pe os.Se potriveste la sfarsit de sare si piper.Trebuie sa fie dulce si aromata.
Carne,legume,zeama,un adevarat fel principal de mancare.
I-mi si imaginez o familie de evrei din nordul tarii,dinainte de razboi cu multi copii in jurul mesei,care abia asteapta dupa rugaciune sa manance supa fierbinte am in frigider un pui mic galben frantuzesc(nu am rude la tara)luat de la MEGA IMAGE si abia astept sa fac supa dupa reteta data. curespect,Alina
Comentarii (13):
I-mi si imaginez o familie de evrei din nordul tarii,dinainte de razboi cu multi copii in jurul mesei,care abia asteapta dupa rugaciune sa manance supa fierbinte
am in frigider un pui mic galben frantuzesc(nu am rude la tara)luat de la MEGA IMAGE si abia astept sa fac supa dupa reteta data. curespect,Alina
Super
Suna ca o fiertura cu cemai ai pe la-ndemana! nu e rea daca ti-e foame.
Jalnica supa asta...cu frunze de dafin?-ori zahar ori usturoi? bietul rabin....
SUPA DE PUI ESTE BUNA INSA FARA ACELE CUBURI DE CONCENTRAT ....!
Excelent
Reteta este ptr atunci cind ti-e fome si nu ai ciorba gata facut-o de mama.
Cumplita !
Cuburile se pun in loc de vegeta probabil, orium cred ca reteta e ca si fotografia, nereusita.
Este o reteta jalnica
aveti grija ce prostii publicati