Ce cantitate de gris se pune la galuste pentru a nu iesi tari???
Răspuns:Cantitatea de gris nu prea se poate defini deoarece depinde foarte mult de marimea oului....dar pot spune ca trebuie pus doar cate putin, amestecand usor, iar cand consistenta este moale, cam ca si o smantana groasa, putem spune ca, grisul este suficient. Deci aluatul trebuie sa fie moale, incat sa se poata modela cu lingurita (uda) atunci cand le punem in supa. Cand eu am inceput sa gatesc, am incercat mai intai cu galuste fierte in apa, apoi, dupa vreo doua incercari, am stabilit cunsistenta galustilor....fara grija sa fii ca-ti vor iesi!
Comentarii (38):
Odata cu galbenusurile sa puneti in pasta pentru galusti si o lingura de ulei (sau chiar unt).
Daca este facuta si din gaina de tara este super gustoasa
Foarte indicata in aceasta perioada de dupa sarbatori
Mi se pare ca este cam mult 1 k g.de morcovi !
Exact asa il prepar si eu. Mai putin, pastarnacul.
Dupa parerea mea, face supa prea dulce, Dar
asta deja e problema de gust. Pentru galuste,
orientativ pun 6 linguri de gris pentru fiecare ou.
Comentariul tău:foarte gustoasa
Comentariul tău:foarte buna
Am punctat-o cu ''foarte bine'', chiar daca mi sa parut exagerat 1 kg de morcov! :)
Asta e supa de morcov ???
Minaunata