Ingrediente: Ingrediente: 1/2 gaina (pt ca eu aveam o gaina mare am pus doar spatele cu gatul, aripile si osul pieptului) sau un pui intreg. 5 morcovi 1...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: un piept de pui albitură (păstârnac, pătrunjel, telina) 1 ardei gras 2 morcovi 1 ceapa mare Pătrunjel verde 2 ouă Griș Sare si piper, doua foi de...
Ingrediente: 3-400 gr carne proaspata de porc (pulpa) 250 gr afumatura poate fi costita sau scaricica (eu am folosit costita) 2 cepe rosii 3-4 morcovi noi,mai...
Ingrediente: 2 morcovi taiati rondele albitura: pastarnac, telina marar gris 1 ou sare piper o pulpa de pui sau orice bucata de pui cu putina grasime (se poate...
Ingrediente: Pentru galuste: 1 kg cartofi fainosi, faina cat se cere pentru un aluat nu prea tare, 2-3 linguri gris, chimen, sare, piper (daca se doreste)....
Ei bine pentru topicul de astazi a trebuit sa deschid cutia secretelor, plus ca am mai sunat si cativa prieteni si am mai apelat si la ajutorul familiei. Da, galustele din gris sunt delicioase, daca sunt pufoase!
Ingrediente: 500-600 g carne de vita 2 cepe mijlocii 3 morcovi 1 pastarnac 100 g telina ulei patrunjel verde Pentru galuste: 2 oua 9-10 linguri de gris 2...
Ingrediente: 1 kg rosii coapte 2 morcovi radacina de telina, pastarnac si patrunjel 1 ardei gras (eu am avut capia) 2 cepe 2-3 cartofi mici 1 legatura patrunjel...
Ingrediente: Carne de porc 600 g taiata cubulete Piept de porc afumat 200 g taiat fasiute subtiri Ardei rosu o bucata Morcov o bucata Ceapa rosie o bucata...
Ingrediente: 6 oua 100 g faina 100 g gris 100 g cascaval 100 g unt sare si piper 800 g carne de pui 2 cepe 1 morcov 1 bucata telina 1 radacina patrunjel...
Ingrediente: Carne cu oase de miel , capul , maruntaiele 3-4 morcovi 1 ardei rosu 2 radacini de patrunjel o radacina de telina un pastarnac frunze de patrunjel...