Supa de gaina cu galuste

Felul principal
8 porții
Ușor
2 h 30 m

Ingrediente

8

Ingrediente:

Pt galuste:


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare30 min
Gătire2 ore


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3
13/06/2018

Eu pun delikakat la toate supele si ciorbele, le confera un gust divin inegalabil, legume pun mai putine sau deloc, ca nu dau gust bun. Cand am, pun si vegeta care e cam sarata dar eu folosesc si fidea care ia gustul de sarat. Cel mai bine iese ciorba daca punem o lingura sau doua cu varf de glutamat, asa ceva bun n-ati mancat nici la mama acasa! Nici pui nici legume nu mai trebuie puse. Iese o cioba de te lingi pe degete si pe deasupra mai e si foarte ieftina! Pentru galuste de gris pun cam un chil de gris la fiert si il adaug apoi in ciorba, formand galustele cu o lingura. Nu e mare filosofie! Galustele de gris sunt foarte bune alaturi de fidea. Cine doreste poate pune si putin orez.

am gătit această rețetă
(0) (4) abuz
10/04/2015

Super bv bv bv bv bv

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
26/01/2014

F buna reteta.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
05/01/2014

O supa delicioasa....

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
23/11/2013

Eu mereu am pus gulie, iar delikat sau vegeta doar cand o faceam in graba. De obicei pun tot felul de legume proaspete (gulie, ceapa, telina, ardei gras, morcov, patrunjel, pastarnac) si daca o faci cu pasare din curte n-are cum sa iasa decat excelenta! :)

am gătit această rețetă
(1) (0) abuz
11/11/2013

Merita!!!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 14/11/2021

Am dat numai 4 stele pentru ca nu ai pus si ceapa pe langa celelalte legume. Fara ceapa mancarea nu are gust, ceapa da dulceata oricarei mancari. Eu pun 3 cepe mari, 3 morcovi mari, o telina mare, un ardei gras, 3-4 catei de usturoi si o crenguta de patrunjel pentru culoare. Galustile tot asa le fac si eu dar nu am cantarit niciodata grisul, l-am pus la ochi si cum am simtit compozitia la mana, insa niciodata, in 40 de ani de cand tot fac galusti, nu le-am gresit. Nu sunt de acord cu fiertul taiteilor de casa direct in supa. Daca sunt intr-adevar taitei facuti in casa atunci trebuie dati intr-un clocot separat, intr-o oala cu apa si putina sare, pentru ca au multa faina pe ei si nu e indicat ca acea faina sa ajunga in supa. Daca sunt taitei la punga, cumparati din comert, atunci se pot fierbe direct in supa, dar supa trebuie consumata in aceeasi zi pentru ca, de pe o zi pe alta, taiteii cumparati se inmoaie foarte tare, devin pastosi si tind sa se dezintegreze in supa.

(1) (0) abuz
17/06/2014

Excelent

(0) (0) abuz
07/05/2014

Super

(0) (0) abuz
28/04/2014

Asta da, e sanatate curata ! hranitoare, gustoasa, apetisanta ...
pofta buna !

(2) (0) abuz
  • pagina 1 / 3



+